Biatlonci sa Pala zabilježili sjajne rezultate u Bugarskoj

12.09.2022. 09:53
0
IZVOR: katera.news

Uroš Lalović, Filip Subotić i Anastasija Vojinović dugogodišnji su članovi Skijaškog kluba „Romanija“ sa Pala i reprezentativci BiH u biatlonu.

Ovi uspješni sportisti bilježe odlične rezultate na internacionalnim takmičenjima, a to su dokazali i na Balkanskom kupu u Bugarskoj. Filip Subotić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji kadeta, Uroš Lalović treće mjesto u kategoriji juniora, dok je Anastasija Vojinović zauzela drugo i prvo mjesto.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

- Nakon napornih priprema na Sarajevsko-romanijskoj regiji, te uspješnim trkama na Svjetskom prvenstvu u Ruhpoldingu u Njemačkoj, spremni smo došli na ovo prevenstvo i ostvarili odlične rezultate – rekao je Lalović za "Kateru".

Pored ovih rezultata, Filip Subotić je opravdao i treće mjesto u disciplini potjera, dok je Urošu Laloviću treće mjesto „izmaklo“ za samo 15 sekundi.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

- U narednom periodu slijedi Balkansko prvenstvo u Rumuniji i očekujemo dobre rezultate. Podršku nam daju naši treneri Bojan Minić i Goran Mumović, a mi se trudimo da damo svoj maksimum. Nadam se da ćemo nastaviti da nižemo odlične rezultate – zaključio je Lalović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“ Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama
Najčitanije
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    22h 34m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    12h 49m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    20h 24m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    11h 11m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    18h 22m
    0