Билећа помаже женама запосленим у фабрици у Стоцу

15.07.2020. 09:46
0
ИЗВОР: Srpska.info

Општина Билећа позвала је запослене у фабрици рибе „Жувела“у Стоцу, који имају пребивалиште у Билећи, а који су били позитивни на вирус корона, да поднесу захтјев за исплату новчане помоћи.

Позив је отворен двадесет дана, а помоћ ће се исплаћивати на основу одлуке Скупштине општине Билећа, коју су одбоници усвојили на посљедњој сједници локалне скупштине.

Менаџер општине Билећа Михајло Вујовић каже да, по тој скупштинској одлуци, право на помоћ имају само особе које су запослене у фабрици рибе у Стоцу и обољеле су од новог вируса, а укупан износ који ће бити издвојен из билећког буџета је 30 хиљада КМ.

Према његовим ријечима у Билећи су обољеле 33 жене запослене у овом столачком предузећу.

Крајем јуна букнула је епидемија корона вируса у овој фабрици, а заражени су и радници из Билеће, Љубиња и Берковића који раде у „Жувели”.

Коментари 0
Повезане вијести
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу
Ухапшено пет особа због напада у Стоцу Ухапшено пет особа због напада у Стоцу
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    20h 28m
    14
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    3h 23m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    7h 28m
    0
  • Преминула Вера Гргић
    2h 39m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    7h 32m
    2