Билећа: Старијима особама подијељени прехрамбено-хигијенски пакети

25.05.2020. 17:44
0
ИЗВОР: Srna

У Билећи су данас подијељени прехрамбено-хигијенски пакети особама старијима од 65 година који су у тежој материјалној ситуацији, а донирала их је хуманитарна организација ЦРС у оквиру пројекта "Хитна асистенција за старије особе".

Циљ пројекта је да се ублажи тешка материјална ситуација старијих изолованих особа која је изазвана вирусом корона, те подигне свијест о начинима заштите и поступања у случају заразе.

-Овим пројектом су финансирани пакете вриједности 50 КМ за 100 корисника. Циљна група су особе старије од 65 година и слабијег имовинског стања- рекао је новинарима начелник Одјељења за стамбено-комуналне послове у општини Билећа Раденко Попара и захвалио донатору за помоћ.

Он је истакао да је ова организација, која је у БиХ присутна већ пет година и бави се пројектима у вези са избјеглим и расељеним лицима у БиХ, и раније донирала средства за избјегла и расељена лица у Билећи.

Пакети су корисницима достављени на кућна врата уз поштовање свих прописаних мјера.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    17h 55m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    7h 8m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 39m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    7h 2m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    21h 59m
    0