Bileća: Starijima osobama podijeljeni prehrambeno-higijenski paketi

25.05.2020. 17:44
0
IZVOR: Srna

U Bileći su danas podijeljeni prehrambeno-higijenski paketi osobama starijima od 65 godina koji su u težoj materijalnoj situaciji, a donirala ih je humanitarna organizacija CRS u okviru projekta "Hitna asistencija za starije osobe".

Cilj projekta je da se ublaži teška materijalna situacija starijih izolovanih osoba koja je izazvana virusom korona, te podigne svijest o načinima zaštite i postupanja u slučaju zaraze.

-Ovim projektom su finansirani pakete vrijednosti 50 KM za 100 korisnika. Ciljna grupa su osobe starije od 65 godina i slabijeg imovinskog stanja- rekao je novinarima načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u opštini Bileća Radenko Popara i zahvalio donatoru za pomoć.

On je istakao da je ova organizacija, koja je u BiH prisutna već pet godina i bavi se projektima u vezi sa izbjeglim i raseljenim licima u BiH, i ranije donirala sredstva za izbjegla i raseljena lica u Bileći.

Paketi su korisnicima dostavljeni na kućna vrata uz poštovanje svih propisanih mjera.

Komentari 0
Povezane vijesti
U četvrtak iz Bileće put Ostroga kreće 350 poklonika U četvrtak iz Bileće put Ostroga kreće 350 poklonika
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    20h 43m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 45m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    17h 38m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    17h 43m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 46m
    1