Блажић са два гола срушио Храсничане

24.07.2022. 21:15
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса су у четвртој пријатељској утакмици овога љета савладали имењака из Храснице са 2:1 у утакмици играној на помоћном терену ФК Славија у Источном Сарајеву.

Дрињак је искористио ову утакмицу да проба неке нове тактичке варијанте, прије свих штопера Владимира Фргању на задњем везном, као и Анеса Демировића, десног бека у срцу средине терена.

На терен је тренер Војковићана послао Терзића, Демировића, Перовића, Јоловића, Марковића, Шкрбу, Радовића, Тешановића, Фргању, Блажића и Лаловића.

Већ у другој минути Фамос долази до водства. Огњен Радовић је својом брзином пробио по десној страни одбрану Храсничана, убацио у средину за Данела Блажића који погађа за 1:0.

Имао је шансу Тихомир Лаловић да удупла предност Фамоса, голман гостију брани, а онда Фамос из Војковића ипак долази до другог гола. Стријелац је поново био Данел Блажић.

До краја првог полувремена пријете још по једном Блажић и Лаловић, али није било промјене резултата.

У полувремену Дрињак је извршио само једну измјену, Владан Минић је ушао умјесто Фргање, а онда је како је текло вријеме извршавао и остале измјене. Увео је и Вању Војиновића, а онда и остале са клупе Отовића, Кокота, Уроша Ковачевића, Дракула, Суџума, Видаковића, Вранешића, Анчића, Шупића и Томашевића.

На старту другог полувремена Блажић два пута шутира, Горан Крнетић на голу екипе из Храснице чува мрежу. Добру шансу имао је и Тихомир Лаловић у 59. минути, али након центаршута Младена Перовића погађа пречку.

Пет минута касније центарфор домаће екипе је опет у шанси. Добио је добру лопту од Војиновића, истрчао пред Крнетића, али није га данас хтио погодак. 

У финишу меча шансу је имао још и Видаковић, добио је лопту у простор по десној страни, али шутира поред гола. И онда у посљедњим тренуцима меча Храсничани јако лијепим голом у рашље постижу погодак за коначних Фамос Војковићи - Фамос Храсница 2:1.

Коментари 0
Повезане вијести
Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи
Регоје: Морамо гледати како најбоље да изађемо из кризе Регоје: Морамо гледати како најбоље да изађемо из кризе
Фамос славио у градском дербију Фамос славио у градском дербију
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    12h 45m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    21h 37m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    15h 28m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    19h 13m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    10h 20m
    4