Blažić sa dva gola srušio Hrasničane

24.07.2022. 21:15
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa su u četvrtoj prijateljskoj utakmici ovoga ljeta savladali imenjaka iz Hrasnice sa 2:1 u utakmici igranoj na pomoćnom terenu FK Slavija u Istočnom Sarajevu.

Drinjak je iskoristio ovu utakmicu da proba neke nove taktičke varijante, prije svih štopera Vladimira Frganju na zadnjem veznom, kao i Anesa Demirovića, desnog beka u srcu sredine terena.

Na teren je trener Vojkovićana poslao Terzića, Demirovića, Perovića, Jolovića, Markovića, Škrbu, Radovića, Tešanovića, Frganju, Blažića i Lalovića.

Već u drugoj minuti Famos dolazi do vodstva. Ognjen Radović je svojom brzinom probio po desnoj strani odbranu Hrasničana, ubacio u sredinu za Danela Blažića koji pogađa za 1:0.

Imao je šansu Tihomir Lalović da udupla prednost Famosa, golman gostiju brani, a onda Famos iz Vojkovića ipak dolazi do drugog gola. Strijelac je ponovo bio Danel Blažić.

Do kraja prvog poluvremena prijete još po jednom Blažić i Lalović, ali nije bilo promjene rezultata.

U poluvremenu Drinjak je izvršio samo jednu izmjenu, Vladan Minić je ušao umjesto Frganje, a onda je kako je teklo vrijeme izvršavao i ostale izmjene. Uveo je i Vanju Vojinovića, a onda i ostale sa klupe Otovića, Kokota, Uroša Kovačevića, Drakula, Sudžuma, Vidakovića, Vranešića, Ančića, Šupića i Tomaševića.

Na startu drugog poluvremena Blažić dva puta šutira, Goran Krnetić na golu ekipe iz Hrasnice čuva mrežu. Dobru šansu imao je i Tihomir Lalović u 59. minuti, ali nakon centaršuta Mladena Perovića pogađa prečku.

Pet minuta kasnije centarfor domaće ekipe je opet u šansi. Dobio je dobru loptu od Vojinovića, istrčao pred Krnetića, ali nije ga danas htio pogodak. 

U finišu meča šansu je imao još i Vidaković, dobio je loptu u prostor po desnoj strani, ali šutira pored gola. I onda u posljednjim trenucima meča Hrasničani jako lijepim golom u rašlje postižu pogodak za konačnih Famos Vojkovići - Famos Hrasnica 2:1.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži
Regoje: Moramo gledati kako najbolje da izađemo iz krize Regoje: Moramo gledati kako najbolje da izađemo iz krize
Famos slavio u gradskom derbiju Famos slavio u gradskom derbiju
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    15h 31m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    4h 44m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    4h 38m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    4h 15m
    1
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    19h 35m
    0