Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене

04.04.2024. 15:56
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалски клуб Црвена звезда организоваће од 29. априла до 1. маја традиционални „Open day“, ове године по први пут у Источном Сарајеву, на теренима ФК Фамос из Војковића.

Домаћини тродневног кампа организационе детаље приводе крају и током три дана боравка дјеци ништа неће недостајати. Уз њих ће бити тренери запослени у омладинском погону Црвене звезде, специјализовани за рад са најмлађима, а под будним оком координатора омладинских селекција београдског великана Владимира Цвјетићанина.

- Приводимо полако крају оно што је битно за организацију самог тродневног кампа Црвене звезде. Поносни смо што смо добили прилику да будемо домаћини једног оваквог догађаја који је битан не само за Фамос као клуб, него и за комплетну локалну заједницу и регију. Дјечаци и дјевојчице ће имати прилику да науче нешто ново и да барем на неколико дана осјете како је то бити дио Црвене звезде. Овакви кампови увијек дају по неколико играча за Црвену звезду, па се надам да ћемо и послије нашег кампа имати кога да препоручимо овом клуб - рекли су организатори кампа.

 • Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи
  13.02.2024. 14:20

  Фудбалски клуб „Фамос“ из Војковића из Источне Илиџе у сарадњи са Омладинском школом „Црвене звезде“ организује кампа за малишане у овој локалној заједници.Камп ће бити одржан од 29. априла до ...

Источно Сарајево
Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи

Наставни план и програм фудбалске школе Црвене звезде је структуиран да максимално развије таленат који дјеца посједују и да од њих оформи високо конкурентне професионалне играче, али и да пружи позитивно искуство учења млађим играчима или онима који тек почињу. Биће ово још једно незаборавно искуство за сву ону дјецу и омладину који се прикључе кампу.

Додатне информације везано за камп можете добити на бројеве телефона:

 Драгомир Ђајић 065 374 380

Владимир Дрињак 065 857 126

Дражен Васиљевић 065 345 923

Коментари 0
Повезане вијести
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице” Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  13h 57m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  14h 4m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  10h 46m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  5h 24m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  5h 56m
  0