Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene

04.04.2024. 15:56
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbalski klub Crvena zvezda organizovaće od 29. aprila do 1. maja tradicionalni „Open day“, ove godine po prvi put u Istočnom Sarajevu, na terenima FK Famos iz Vojkovića.

Domaćini trodnevnog kampa organizacione detalje privode kraju i tokom tri dana boravka djeci ništa neće nedostajati. Uz njih će biti treneri zaposleni u omladinskom pogonu Crvene zvezde, specijalizovani za rad sa najmlađima, a pod budnim okom koordinatora omladinskih selekcija beogradskog velikana Vladimira Cvjetićanina.

- Privodimo polako kraju ono što je bitno za organizaciju samog trodnevnog kampa Crvene zvezde. Ponosni smo što smo dobili priliku da budemo domaćini jednog ovakvog događaja koji je bitan ne samo za Famos kao klub, nego i za kompletnu lokalnu zajednicu i regiju. Dječaci i djevojčice će imati priliku da nauče nešto novo i da barem na nekoliko dana osjete kako je to biti dio Crvene zvezde. Ovakvi kampovi uvijek daju po nekoliko igrača za Crvenu zvezdu, pa se nadam da ćemo i poslije našeg kampa imati koga da preporučimo ovom klub - rekli su organizatori kampa.

  • Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži
    13.02.2024. 14:20

    Fudbalski klub „Famos“ iz Vojkovića iz Istočne Ilidže u saradnji sa Omladinskom školom „Crvene zvezde“ organizuje kampa za mališane u ovoj lokalnoj zajednici.Kamp će biti održan od 29. aprila do ...

Istočno Sarajevo
Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži

Nastavni plan i program fudbalske škole Crvene zvezde je struktuiran da maksimalno razvije talenat koji djeca posjeduju i da od njih oformi visoko konkurentne profesionalne igrače, ali i da pruži pozitivno iskustvo učenja mlađim igračima ili onima koji tek počinju. Biće ovo još jedno nezaboravno iskustvo za svu onu djecu i omladinu koji se priključe kampu.

Dodatne informacije vezano za kamp možete dobiti na brojeve telefona:

 Dragomir Đajić 065 374 380

Vladimir Drinjak 065 857 126

Dražen Vasiljević 065 345 923

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    5h 41m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    5h 23m
    0
  • Naoružani napadači usred dana ubili misicu Ekvadora
    22h 51m
    0
  • Još jedan avio-prevoznik pokrenuo letove iz BiH
    19h 58m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    6h 17m
    1