Бојан Регоје: Вјерујем у овај тим Славије

05.08.2021. 12:38
0
ИЗВОР: sportdc.net

Идући викенд доноси нам старт Прве фудбалске лиге Републике Српске. Клубови улазе у завршну фазу припрема, а овај викенд ће много искористити за играње оних посљедњих припремних мечева. То је случај и са Славијом из Источног Сарајева.

Екипа Бојана Регоје сутра навече гостује у Фочи. То је прилика да оба тренера и Регоје и Миљан Радановић разријеше дилеме око стартних постава, уколико их имају.   

О досадашњем току припрема Регоје је за "Спортдц" рекао:

- Морам да похвалим играче. Заиста су радили одлично. Све планирано смо у потпуности остварили и ући ћемо спремни у шампионат. Нема повријеђених фудбалера и то је оно што ме посебно радује. Нека тако и остане. На жалост, нећемо моћи рачунати на Махира Карића. Било је практично све завршено, али се он због приватних обавеза захвалио и нећу моћи рачунати на њега. Дошао нам је голман Борна Иличић, појачао је конкуренцију на голу. Није за нас прелазни рок завршен. Уколико би се појавили квалитетни фудбалери прије свега у фази напада сигурно би смо их довели. Ако и не буде, мислим да имамо једну квалитетну и младу екипу. Вјерујем у овај тим Славије - рекао је Бојан Регоје, шеф стручног штаба Славије.  

Коментари 0
Повезане вијести
Реми Фамоса и Алфа Модриче Реми Фамоса и Алфа Модриче
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    19h 56m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    5h 29m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    20h 6m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    5h 35m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    5h 33m
    0