Bojan Regoje: Vjerujem u ovaj tim Slavije

05.08.2021. 12:38
0
IZVOR: sportdc.net

Idući vikend donosi nam start Prve fudbalske lige Republike Srpske. Klubovi ulaze u završnu fazu priprema, a ovaj vikend će mnogo iskoristiti za igranje onih posljednjih pripremnih mečeva. To je slučaj i sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva.

Ekipa Bojana Regoje sutra naveče gostuje u Foči. To je prilika da oba trenera i Regoje i Miljan Radanović razriješe dileme oko startnih postava, ukoliko ih imaju.   

O dosadašnjem toku priprema Regoje je za "Sportdc" rekao:

- Moram da pohvalim igrače. Zaista su radili odlično. Sve planirano smo u potpunosti ostvarili i ući ćemo spremni u šampionat. Nema povrijeđenih fudbalera i to je ono što me posebno raduje. Neka tako i ostane. Na žalost, nećemo moći računati na Mahira Karića. Bilo je praktično sve završeno, ali se on zbog privatnih obaveza zahvalio i neću moći računati na njega. Došao nam je golman Borna Iličić, pojačao je konkurenciju na golu. Nije za nas prelazni rok završen. Ukoliko bi se pojavili kvalitetni fudbaleri prije svega u fazi napada sigurno bi smo ih doveli. Ako i ne bude, mislim da imamo jednu kvalitetnu i mladu ekipu. Vjerujem u ovaj tim Slavije - rekao je Bojan Regoje, šef stručnog štaba Slavije.  

Komentari 0
Povezane vijesti
Remi Famosa i Alfa Modriče Remi Famosa i Alfa Modriče
Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO) Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO)
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    15h 44m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    13h 46m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    12h 39m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    12h 44m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    11h 47m
    1