Бомбом оштетио аутомобиле и кућу па лажно пријавио друге

20.01.2020. 09:38
0
ИЗВОР: Srna

Мушкарац чији су иницијали В.П. (28) осумњичен је да је активирао ручну бомбу у близини своје породичне куће у Билећи и том приликом оштетио два аутомобила и једну породичну кућу, а потом пријавио полицији да су експлозивну направу бацили непознати починиоци.

Из Полицијске управе Требиње саопштено је да је Полицијској станици Билећа лице В.П. пријавило да је једно или више непознатих лица бацило експлозивну направу у близини његове породичне куће синоћ око 20.00 часова, када су оштећена два аутомобила и једна породична кућа.

"Полиција је увиђајем утврдила да је активирана експлозивна направа ручна бомба и да ју је активирало лице В.П, а потом пријавило непозната лица за догађај, чиме би ово лице починило кривична дјела изазивање опште опасности и лажно пријављивање кривичног дјела", навели су из Полицијске управе.

У саопштењу се додаје да су одмах по добијању пријаве полицијски службеници обавијестили Окружно јавно тужилаштво у Требињу и започели увиђај.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Лажна дојава о бомби у Католичком школском центру Лажна дојава о бомби у Католичком школском центру
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    1h 55m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    20h 17m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    21h 32m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    17h 25m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    20h 31m
    1