Борачка организација Пале сутра обиљежава Дан борца

12.02.2022. 12:18
0
ИЗВОР: Катера

Борачка организација општине Пале обиљежиће сутра, 13. фебруара 2022. године, у оквиру "Сретењских дана" у Палама, Дан борца Одбрамбено-отаџбинског рата.

Програм обиљежавања почеће служењем парастоса погинулим и умрлим борцима Војске Републике Српске у цркви Успења Пресвете Богородице у Палама, у 11.00 часова, а наставиће се полагањем вијенаца на Централни споменик погинулим и умрлим борцима ВРС код поште у 11.30 часова.

Свечани програм поводом обиљежава Дана борца биће одржан у сали Културног центра "Пале" са почетком у 12.00 часова.

По завршетку програма, у холу испред сале, биће послужен коктел.

Дан борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске први је и уводни догађај од укупно четири која ће ове године обиљежити манифестацију "Сретењски дани" у Палама.

Коментари 0
Повезане вијести
У Палама вечерас промоција филма и споменице "Осамдесет година ћутања" У Палама вечерас промоција филма и споменице "Осамдесет година ћутања"
У Палама сутра почиње манифестација посвећена жртавама усташких злочина У Палама сутра почиње манифестација посвећена жртавама усташких злочина
Програм обиљежавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе у Палама Програм обиљежавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе у Палама
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 27m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 42m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 33m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 0m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 52m
    0