Boračka organizacija Pale sutra obilježava Dan borca

12.02.2022. 12:18
0
IZVOR: Katera

Boračka organizacija opštine Pale obilježiće sutra, 13. februara 2022. godine, u okviru "Sretenjskih dana" u Palama, Dan borca Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Program obilježavanja počeće služenjem parastosa poginulim i umrlim borcima Vojske Republike Srpske u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Palama, u 11.00 časova, a nastaviće se polaganjem vijenaca na Centralni spomenik poginulim i umrlim borcima VRS kod pošte u 11.30 časova.

Svečani program povodom obilježava Dana borca biće održan u sali Kulturnog centra "Pale" sa početkom u 12.00 časova.

Po završetku programa, u holu ispred sale, biće poslužen koktel.

Dan borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske prvi je i uvodni događaj od ukupno četiri koja će ove godine obilježiti manifestaciju "Sretenjski dani" u Palama.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Palama večeras promocija filma i spomenice "Osamdeset godina ćutanja" U Palama večeras promocija filma i spomenice "Osamdeset godina ćutanja"
U Palama sutra počinje manifestacija posvećena žrtavama ustaških zločina U Palama sutra počinje manifestacija posvećena žrtavama ustaških zločina
Program obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Palama Program obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Palama
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    20h 40m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    11h 38m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    20h 4m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    18h 19m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    19h 58m
    0