Борачке организације траже већа средства за борачке категорије

15.12.2021. 14:42
0
ИЗВОР: СРНА

Представници градских и општинских борачких организација из Републике Српске затражили су да се у републичком буџету за наредну годину значајније повећају средстава за борачке категорије.

Предсједник Предсједништва Борачке организације града Бањалука Горан Рогић рекао је новинарима код парламента Српске да очекује да ће посланици данас имати слуха за захтјеве бораца.

Предсједник Градске борачке организације Градишка Милован Гагић затражио је од Борачке организације Републике Српске да се што прије сазове тематска сједница Народне скупштине Републике Српске о правима бораца.

У Бањалуци је у току посебна сједница Народне скупштине Републике Српске на којој посланици расправљају по хитном поступку о Приједлогу буџета Српске за 2022. годину.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
Град богатији за дјечака Град богатији за дјечака
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    6h 48m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    22h 18m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    21h 32m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    21h 49m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    9h 19m
    0