Бореновић: Подршка Маринку Божовићу за начелника Источне Илиџе

13.09.2024. 15:38
3
ИЗВОР: katera.news

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић боравио је данас у Источној Илиџи, гдје је, заједно са кандидатима за Скупштину општине Источна Илиџа, разговарао са грађанима ове општине.

- Источна Илиџа је један организован и стабилан одбор, увијек са добрим резултатима, а на овим изборима посебно освјежен младим људима на листи, што је показатељ да млади овдје вјерују у идеје ПДП-а и да нам се придружују. Нажалост, ова млада и сложна екипа је под константним притисцима и пријетњама режима, што је резултирало физичким нападом на нашег кандидата и предсједника Савјета младих ПДП на нивоу Републике Српске Божидара Новаковића. Овдје сам да пружим подршку Божидару и цијелом одбору – рекао је Бореновић.

Бореновић је овом приликом истакао и подршку заједничком кандидату за начелника општине Источна Илиџа Маринку Божовићу.

- Божовић је млад и доказано способан начелник. Очекујем да листа ПДП направи сјајан резултат и да и даље наставе заједничким снагама да развијају Источну Илиџу – поручио је предсједник ПДП.

Бојан Драгић, носилац листе ПДП-а за Скупштину општине Источна Илиџа и члан Предсједништва ове странке, навео је да је одбор ПДП-а у Источној Илиџи један од најјачих на истоку Републике Српске.

 - Успјешно смо прошли смјену генерација и са поносом могу рећи да носим листу младих, образованих и способних људи, а изнад свега људи који воле своје мјесто и желе да раде за своју општину. Можемо се похвалити резултатима и добрим стварима које смо учинили партиципирајући у власти. Такође, овај крај има посебну тежину за Републику Српску, што ћемо показати и 2026. године, када ћемо баш из Источне Илиџе кренути у рушење режима – поручио је Драгић.

 Божидар Новаковић, кандидат ПДП за одборника и предсједник Савјета младих ПДП Републике Српске, рекао је да је, нажалост, почетак ове кампање обиљежио физички напад на њега од стране активисте СНСД.

- Мене то није поколебало, напротив, дало ми је још више снаге да се борим да такве појаве и силеџијско понашање не постану нормалан образац понашања. Физички насртаји су слабост оних који посежу за тим средствима и говори и о њиховом страху. Оно што ја очекујем јесте реакција надлежни институција, које већ шест дана нису ништа учиниле по питању овог случаја. Ми свакако настављамо још храбрије и упорније, јер нам је Источна Илиџа на 1. мјесту – поручио је Новаковић.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Pero 13.09.2024. 17:08
    Bravo!
  • Generic placeholder image
    iPhone 13.09.2024. 17:05
    Okupljenih pristalica je bilo mnogo više, samo nisu mogli da stanu u kadar :)
  • Generic placeholder image
    iPhone 13.09.2024. 17:01
    Okupljenih pristalica je bilo mnogo više, samo nisu mogli da stanu u kadar :)
Повезане вијести
Драгаш : Не гласајте за ситне услуге, насипање пута, крпљење рупа на асфалту или новац Драгаш : Не гласајте за ситне услуге, насипање пута, крпљење рупа на асфалту или новац
Вуковић: Предизборни плакат Сладоја није проблематичан Вуковић: Предизборни плакат Сладоја није проблематичан
Владимир Лучић: Пале су нам на првом мјесту Владимир Лучић: Пале су нам на првом мјесту
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 47m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 38m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 25m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 51m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 33m
    0