Borenović: Podrška Marinku Božoviću za načelnika Istočne Ilidže

13.09.2024. 15:38
3
IZVOR: katera.news

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović boravio je danas u Istočnoj Ilidži, gdje je, zajedno sa kandidatima za Skupštinu opštine Istočna Ilidža, razgovarao sa građanima ove opštine.

- Istočna Ilidža je jedan organizovan i stabilan odbor, uvijek sa dobrim rezultatima, a na ovim izborima posebno osvježen mladim ljudima na listi, što je pokazatelj da mladi ovdje vjeruju u ideje PDP-a i da nam se pridružuju. Nažalost, ova mlada i složna ekipa je pod konstantnim pritiscima i prijetnjama režima, što je rezultiralo fizičkim napadom na našeg kandidata i predsjednika Savjeta mladih PDP na nivou Republike Srpske Božidara Novakovića. Ovdje sam da pružim podršku Božidaru i cijelom odboru – rekao je Borenović.

Borenović je ovom prilikom istakao i podršku zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Istočna Ilidža Marinku Božoviću.

- Božović je mlad i dokazano sposoban načelnik. Očekujem da lista PDP napravi sjajan rezultat i da i dalje nastave zajedničkim snagama da razvijaju Istočnu Ilidžu – poručio je predsjednik PDP.

Bojan Dragić, nosilac liste PDP-a za Skupštinu opštine Istočna Ilidža i član Predsjedništva ove stranke, naveo je da je odbor PDP-a u Istočnoj Ilidži jedan od najjačih na istoku Republike Srpske.

 - Uspješno smo prošli smjenu generacija i sa ponosom mogu reći da nosim listu mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi, a iznad svega ljudi koji vole svoje mjesto i žele da rade za svoju opštinu. Možemo se pohvaliti rezultatima i dobrim stvarima koje smo učinili participirajući u vlasti. Takođe, ovaj kraj ima posebnu težinu za Republiku Srpsku, što ćemo pokazati i 2026. godine, kada ćemo baš iz Istočne Ilidže krenuti u rušenje režima – poručio je Dragić.

 Božidar Novaković, kandidat PDP za odbornika i predsjednik Savjeta mladih PDP Republike Srpske, rekao je da je, nažalost, početak ove kampanje obilježio fizički napad na njega od strane aktiviste SNSD.

- Mene to nije pokolebalo, naprotiv, dalo mi je još više snage da se borim da takve pojave i siledžijsko ponašanje ne postanu normalan obrazac ponašanja. Fizički nasrtaji su slabost onih koji posežu za tim sredstvima i govori i o njihovom strahu. Ono što ja očekujem jeste reakcija nadležni institucija, koje već šest dana nisu ništa učinile po pitanju ovog slučaja. Mi svakako nastavljamo još hrabrije i upornije, jer nam je Istočna Ilidža na 1. mjestu – poručio je Novaković.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Pero 13.09.2024. 17:08
    Bravo!
  • Generic placeholder image
    iPhone 13.09.2024. 17:05
    Okupljenih pristalica je bilo mnogo više, samo nisu mogli da stanu u kadar :)
  • Generic placeholder image
    iPhone 13.09.2024. 17:01
    Okupljenih pristalica je bilo mnogo više, samo nisu mogli da stanu u kadar :)
Povezane vijesti
Dragaš : Ne glasajte za sitne usluge, nasipanje puta, krpljenje rupa na asfaltu ili novac Dragaš : Ne glasajte za sitne usluge, nasipanje puta, krpljenje rupa na asfaltu ili novac
Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan
Vladimir Lučić: Pale su nam na prvom mjestu Vladimir Lučić: Pale su nam na prvom mjestu
Najčitanije
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    4h 48m
    0
  • Slani mafini
    2h 53m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    18h 53m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    21h 35m
    0
  • Srbi sutra slave čudo Svetog Arhangela Mihaila
    19h 28m
    1