Борис Лукета нови предсједник Младих Српске демократске странке

26.11.2023. 14:57
1
ИЗВОР: katera.news

Сабор младих Српске демократске странке одржан је данас у Културном центру Источно Ново Сарајево, а на Сабору је изабрано ново руководство Младих ове странке.

За предсједника Младих Српске демократске странке изабран је Борис Лукета из Општинског одбора СДС Источна Илиџа, који истиче да му је велико задовољство и част што је изабран за ову функцију.

- Хвала свим делегатима који су ми дали свој глас, даћу свој максимум да оправдам њихово повјерење. Мој главни циљ биће јачање страначке инфраструктуре, имамо амбициозан план и програм рада. Слиједи нам конституисање осталих органа странке по дубини., а не сумњам да ћемо имати одличну и одлучну екипу – рекао је Лукета.

Слика

Петар Вајић из Општинског одбора СДС Шамац изабран је за замјеника предсједника Младих СДС-а, а истиче да је уз ову странку одрастао.

За њега је, како каже, функција коју од данас обавља част, али и изазов.

- Не сумњам да ћемо у ова изазовна времена за Српску демократску странку наћи најбоље рјешење, уз искуство лидера странке и уз нову енергију младих људи који су данас овдје – поручио је он.

Слика

Предсједник Српске демократске странке Милан Миличевић истиче да су у овој странци озбиљно и систематично приступили и спровели унутарстраначке изборе, на шта је, како каже, изузетно поносан.

Резултат тога је, додаје, данас изабрано руководство младих.

- Са новоизабраном енергијом можемо и знамо како ћемо напријед. Посебно сам фасциниран и задовољан програмом који су изнијели као свој предизборни програм, јер је ријеч о зрелим и јасним програмима. Без празних прича, само конкретни потези и организација странке за локалне и опште изборе који нас очекују – поручио је Миличевић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Tito 26.11.2023. 16:16
    Evo ga, još jedan omladinac, udarnik!
Повезане вијести
"10.000 куна за 100 комада дјеце покопане" "10.000 куна за 100 комада дјеце покопане"
Јашаревић: Циљ ми је да СДС вратим на мјесто број један у Палама Јашаревић: Циљ ми је да СДС вратим на мјесто број један у Палама
Берјан: Виде ли премијер и министри каква је катаклизма погодила Источно Сарајево? Берјан: Виде ли премијер и министри каква је катаклизма погодила Источно Сарајево?
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    23h 30m
    0
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    1h 47m
    2
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    23h 37m
    4
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    20h 19m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    14h 57m
    0