Boris Luketa novi predsjednik Mladih Srpske demokratske stranke

26.11.2023. 14:57
1
IZVOR: katera.news

Sabor mladih Srpske demokratske stranke održan je danas u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, a na Saboru je izabrano novo rukovodstvo Mladih ove stranke.

Za predsjednika Mladih Srpske demokratske stranke izabran je Boris Luketa iz Opštinskog odbora SDS Istočna Ilidža, koji ističe da mu je veliko zadovoljstvo i čast što je izabran za ovu funkciju.

- Hvala svim delegatima koji su mi dali svoj glas, daću svoj maksimum da opravdam njihovo povjerenje. Moj glavni cilj biće jačanje stranačke infrastrukture, imamo ambiciozan plan i program rada. Slijedi nam konstituisanje ostalih organa stranke po dubini., a ne sumnjam da ćemo imati odličnu i odlučnu ekipu – rekao je Luketa.

Slika

Petar Vajić iz Opštinskog odbora SDS Šamac izabran je za zamjenika predsjednika Mladih SDS-a, a ističe da je uz ovu stranku odrastao.

Za njega je, kako kaže, funkcija koju od danas obavlja čast, ali i izazov.

- Ne sumnjam da ćemo u ova izazovna vremena za Srpsku demokratsku stranku naći najbolje rješenje, uz iskustvo lidera stranke i uz novu energiju mladih ljudi koji su danas ovdje – poručio je on.

Slika

Predsjednik Srpske demokratske stranke Milan Miličević ističe da su u ovoj stranci ozbiljno i sistematično pristupili i sproveli unutarstranačke izbore, na šta je, kako kaže, izuzetno ponosan.

Rezultat toga je, dodaje, danas izabrano rukovodstvo mladih.

- Sa novoizabranom energijom možemo i znamo kako ćemo naprijed. Posebno sam fasciniran i zadovoljan programom koji su iznijeli kao svoj predizborni program, jer je riječ o zrelim i jasnim programima. Bez praznih priča, samo konkretni potezi i organizacija stranke za lokalne i opšte izbore koji nas očekuju – poručio je Miličević.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Tito 26.11.2023. 16:16
    Evo ga, još jedan omladinac, udarnik!
Povezane vijesti
"10.000 kuna za 100 komada djece pokopane" "10.000 kuna za 100 komada djece pokopane"
Jašarević: Cilj mi je da SDS vratim na mjesto broj jedan u Palama Jašarević: Cilj mi je da SDS vratim na mjesto broj jedan u Palama
Berjan: Vide li premijer i ministri kakva je kataklizma pogodila Istočno Sarajevo? Berjan: Vide li premijer i ministri kakva je kataklizma pogodila Istočno Sarajevo?
Najčitanije
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    20h 58m
    0
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    16h 55m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    23h 2m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    20h 16m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    19h 14m
    0