Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића

19.09.2024. 16:02
0
ИЗВОР: katera.news

Мирослав Вујичић, СНСД кандидат за начелника Источне Илиџе, поднио је данас кривичну пријаву против начелника и СДС кандидата за начелника ове општине Маринка Божовића.

Божовић истиче да ништа друго није ни очекивао, када је у питању политичка борба његових политичких противника у Источној Илиџи, али и Републици Српској.

- Јасно ми је да је на мени мета, као и да је све дио монтираног политичког процеса. Моје колеге из Српске демократске странке, начелници осталих општина су у претходном периоду, а и данас пролазе кроз сличне ситуације. Ја знам гдје сам, шта радим и никада погети главу људима који се налазе са друге стране, због будућности наше земљ – рекао је он.

Божовић је најавио и контракривичну пријаву, по Члану закона 334.

- Члан закона 334. каже да када неко свјесно  против некога поднесе пријаву и оклевета га, а зна да он то није урадио. Стојим на располагању свим органима у Републици Српској, јер вјерујем у институције Српске – навео је Божовић.

Он је, такође, поручио поруку Савезу независних социјалних демократа и Мирославу Вујичићу.

- Само ви радите свој посао. Као што јр рекао Вукашин из Клепаца својим крволоцима “Само ти, сине, ради свој посао, јер они ништа друго и нису.“ – навео је.

Божовић истиче да ће ненародном режиму доћи крај.

- Нека им служи на част. Очекивао сам можда и нешто више, што не значи да дио овог режима којем припадају ти људи неће искористити полуге власти – указао је он.

Раније данас, посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ и кандидат за начелника општине Источна Илиџа Мирослав Вујичић поднио је кривичну пријаву против начелника Источне Илиџе Маринка Божовића којом га терети за наводну злоупотребу службеног положаја, односно да је „својим дјеловањем оштетио буџет за 700.000 КМ.“

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО) Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    3h 40m
    0
  • Слани мафини
    13h 1m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    14h 56m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    12h 50m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 19m
    0