Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića

19.09.2024. 16:02
0
IZVOR: katera.news

Miroslav Vujičić, SNSD kandidat za načelnika Istočne Ilidže, podnio je danas krivičnu prijavu protiv načelnika i SDS kandidata za načelnika ove opštine Marinka Božovića.

Božović ističe da ništa drugo nije ni očekivao, kada je u pitanju politička borba njegovih političkih protivnika u Istočnoj Ilidži, ali i Republici Srpskoj.

- Jasno mi je da je na meni meta, kao i da je sve dio montiranog političkog procesa. Moje kolege iz Srpske demokratske stranke, načelnici ostalih opština su u prethodnom periodu, a i danas prolaze kroz slične situacije. Ja znam gdje sam, šta radim i nikada pogeti glavu ljudima koji se nalaze sa druge strane, zbog budućnosti naše zemlj – rekao je on.

Božović je najavio i kontrakrivičnu prijavu, po Članu zakona 334.

- Član zakona 334. kaže da kada neko svjesno  protiv nekoga podnese prijavu i okleveta ga, a zna da on to nije uradio. Stojim na raspolaganju svim organima u Republici Srpskoj, jer vjerujem u institucije Srpske – naveo je Božović.

On je, takođe, poručio poruku Savezu nezavisnih socijalnih demokrata i Miroslavu Vujičiću.

- Samo vi radite svoj posao. Kao što jr rekao Vukašin iz Klepaca svojim krvolocima “Samo ti, sine, radi svoj posao, jer oni ništa drugo i nisu.“ – naveo je.

Božović ističe da će nenarodnom režimu doći kraj.

- Neka im služi na čast. Očekivao sam možda i nešto više, što ne znači da dio ovog režima kojem pripadaju ti ljudi neće iskoristiti poluge vlasti – ukazao je on.

Ranije danas, poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i kandidat za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Vujičić podnio je krivičnu prijavu protiv načelnika Istočne Ilidže Marinka Božovića kojom ga tereti za navodnu zloupotrebu službenog položaja, odnosno da je „svojim djelovanjem oštetio budžet za 700.000 KM.“

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    3h 31m
    0
  • Slani mafini
    12h 52m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    14h 47m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    12h 41m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 10m
    0