Божовић: Вјерујем у убједљиву побједу СДС-а у Источној Илиџи

11.11.2020. 18:49
3
ИЗВОР: Катера

Маринко Божовић начелник општине Источна Илиџа изјавио је данас да је шеталиште др Миодраг Лазић печат четверогодишњег стварања урбаног језгра општине и треба да буде понос свих грађана Источне Илиџе.

- Протекле четири године у фокусу рада општинске власти је било стварање повољног привредног амбијента у чему смо успјели. Податак о годишњем промету привреде у овој општини, који прелази 300 милиона КМ, показује да су мјере које су у домену локалне заједнице дале резултате - истакао је Божовић, кандидат СДС-а за начелника Источне Илиџе.

Он је истакао да је ова општина показала да се, упркос опструкцијама које су имали од других нивоа власти, много може урадити властитим капацитетима, као и у сарадњи са вишим нивоима власти када је то засновано на реалим основама.

- Лако је изанализирати колико Источна Илиџа даје у буџет Републике Српски и виших нивоа власти, а колико је њој средстава враћено. Сматрам да је Републици Српској потребан децентрализован фискални систем у коме ће се средства прикупљена у локалним заједницама у већем проценту враћати општинама и градовима - рекао је Божовић.

Слика

Он је истакао да би све локалне заједнице морале имати једнак третман институција Републике Српске, што сада, како је навео, није случај.

- Вјерујем да ће СДС, Мирослав Лучић као кандидат за градоначелника Источног Сарајева и ја, као кандидат за начелника у Источној Илиџи остварити убједљиву побједу - закључио је Божовић.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да је захваљујући начелнику Маринку Божовићу Источна Илиџа једна од општина које биљеже највећи степен развоја у Републици Српској .

Слика

- Вјерујем у визију начелника и да ће истим темпом наставити радити и у наредне четири године. Очекујем да ће Божовић са новим градоначелником Источног Сарајева Мирославом Лучићем наставити радити на развоју овог града и општине Источна Илиџа - поручио је Шаровић.

Кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић каже да је Божовић урадио много у овом четворогодишњем периоду и да је сва обећања која је дао грађанима испунио.

Он је истакао да је сигуран у величанствену побједу СДС-а у Источној Илиџи и Источном Сарајеву.

- Из Источног Сарајева ће кренути једна лијепа вијест да је дошло вријеме да се поправи стање у Републици Српској, а то ћемо доказати и на општим изборима 2022. године - казао је Лучић.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Pale 12.11.2020. 13:44
    Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha Hahahahaha
  • Generic placeholder image
    Rade 12.11.2020. 09:33
    Sa srecom u nove pohode
  • Generic placeholder image
    Сарајлија 12.11.2020. 08:21
    Вјерујем и ја у што-шта, али доста!!! Је било!
Повезане вијести
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 14m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 48m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 49m
    6
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 57m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15m
    0