Брзо и лако до свих услуга

17.03.2022. 10:26
0
ИЗВОР: Катера

Да ли и ви рјешавате већину својих дневних обавеза путем апликација?

Једна од апликација која ће вам сигурно олакшати свакодневицу је и м:тел-ова апликација m:go. Aplikacijaје доступна на App store, Google Play i AppGallery, бесплатна је и што је најважнија јако је једноставна за коришћење.

м:го вам омогућава да у сваком тренутку провјерите свој рачун, те да имате детаљан увид у потрошњу мобилног нета како у м:тел мрежи тако и у региону Западног Балкана. Поред тога, на веома једноставан и брз начин можете да докупите додатни интернет у мрежи и у ромингу и на тај начин продужите онлине забаву. Уколико имате потребу да допуните нечији Допуна или Комбинуј рачун и то можете обавити у само пар кликова.

Оно што сигурно сви ми свакодневно користимо је плаћање паркинга. Управо уз м:го апликацију можете да унесете било коју регистарску ознаку и платите паркинг у већини градова БиХ без тражења кованица и паркинг апарата.

м:го апликација омогућава вам и комуникацију са корисничким центром м:тел-а, било да требате пријавити сметњу, укључити искључени број, поставите питање или поднијети захтјев за доставу рачуна путем е-маил адресе.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел и у октобру нуди бесплатну активацију Pickbox NOW видеотеке М:тел и у октобру нуди бесплатну активацију Pickbox NOW видеотеке
Уторак дан за погодности - платите своје м:тел рачуне онлајн уз Mastercard Уторак дан за погодности - платите своје м:тел рачуне онлајн уз Mastercard
Samsung телефони са сјајним поклонима Samsung телефони са сјајним поклонима
Најчитаније
  • Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
    20h 47m
    10
  • Писма читалаца: Лабуд гладан, кућица му мала, гађају га камењем
    22h 5m
    24
  • Сувозач тешко повријеђен у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
    23h 12m
    0
  • Сутра главни претрес против Амира Кујовића
    20h 0m
    6
  • Донесена наредба о отварању врећа са гласачким листићима и поновно бројање
    18h 5m
    1