Brzo i lako do svih usluga

17.03.2022. 10:26
0
IZVOR: Katera

Da li i vi rješavate većinu svojih dnevnih obaveza putem aplikacija?

Jedna od aplikacija koja će vam sigurno olakšati svakodnevicu je i m:tel-ova aplikacija m:go. Aplikacijaje dostupna na App store, Google Play i AppGallery, besplatna je i što je najvažnija jako je jednostavna za korišćenje.

m:go vam omogućava da u svakom trenutku provjerite svoj račun, te da imate detaljan uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži tako i u regionu Zapadnog Balkana. Pored toga, na veoma jednostavan i brz način možete da dokupite dodatni internet u mreži i u romingu i na taj način produžite online zabavu. Ukoliko imate potrebu da dopunite nečiji Dopuna ili Kombinuj račun i to možete obaviti u samo par klikova.

Ono što sigurno svi mi svakodnevno koristimo je plaćanje parkinga. Upravo uz m:go aplikaciju možete da unesete bilo koju registarsku oznaku i platite parking u većini gradova BiH bez traženja kovanica i parking aparata.

m:go aplikacija omogućava vam i komunikaciju sa korisničkim centrom m:tel-a, bilo da trebate prijaviti smetnju, uključiti isključeni broj, postavite pitanje ili podnijeti zahtjev za dostavu računa putem e-mail adrese.

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel i u oktobru nudi besplatnu aktivaciju Pickbox NOW videoteke M:tel i u oktobru nudi besplatnu aktivaciju Pickbox NOW videoteke
Utorak dan za pogodnosti - platite svoje m:tel račune onlajn uz Mastercard Utorak dan za pogodnosti - platite svoje m:tel račune onlajn uz Mastercard
Samsung telefoni sa sjajnim poklonima Samsung telefoni sa sjajnim poklonima
Najčitanije
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    22h 50m
    10
  • Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića
    22h 3m
    6
  • Donesena naredba o otvaranju vreća sa glasačkim listićima i ponovno brojanje
    20h 8m
    1
  • Od 1. novembra jedinstvena naknada za obavljanje platnih transakcija
    19h 35m
    0
  • Uhapšen zbog prijetnji vatrenim oružjem
    2h 45m
    0