Бугарски војник пронађен мртав у бази "Бутмир"

29.10.2021. 19:26
0
ИЗВОР: klix.ba

Министарство одбране Бугарске саопштило је како је војник из бугарског контингента који дјелује у склопу ЕУФОР-ове операције "Алтеа" у БиХ, пронађен је мртав у бази Бутмир код Сарајева.

Како су пренијели бугарски медији, Министарство одбране ове земље саопштило је да је војник у бази пронађен мртав у 9:20 сати те да је имао простријелну рану.

- Медицинска екипа која је стигла из базе утврдила је његову смрт. Обавијештени су органи војне полиције који су одмах преузели све радње за расвјетљавање овог случаја - саопштило је Министарство.

Иако ће се и даље утврђивати детаљи инцидента, односно да ли је дошло до убиства или самоубиства, Министарство одбране саопштило је како ће тијело војника из Сарајева бити пребачено у Бугарску авионом Ратног ваздухопловства Бугарске.

Руководство Министарства одбране Бугарске изразило је искрено саучешће породици бугарског војника.

Коментари 0
Повезане вијести
У полицијској акцији у Сарајеву пронађено више килограма дроге, ухапшене двије особе У полицијској акцији у Сарајеву пронађено више килограма дроге, ухапшене двије особе
Сјећање на Милицу и Наташу чије дјетињство прекиде снајперски хитац 1995. године Сјећање на Милицу и Наташу чије дјетињство прекиде снајперски хитац 1995. године
Свака авлија армија (Други дио) Свака авлија армија (Други дио)
Најчитаније
 • Почела исплата годишњег борачког додатка
  10h 52m
  3
 • Положен камен темељац за изградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево
  9h 47m
  5
 • Дан кад је Војска СР Југославије оборила "невидљивог" (ВИДЕО)
  12h 20m
  0
 • Бесмртни херој – Потпуковник Живота Ђурић
  13h 20m
  0
 • Милан Савић предсједник Студентског парламента
  7h 5m
  4