Ћешић, одбојкашица Јахорине: Мјесто нам је у врху Премијер лиге

27.01.2022. 21:52
0
ИЗВОР: nezavisne.com

За викенд се наставља Премијер лиге БиХ у одбојци, а у табору ЖОК Јахорина вјерују како ће и други дио сезоне одиграти на нивоу из првог дијела, након којег заузимају сјајно четврто мјесто са освојеним 21 бодом.

Циљ Паљанки биће да се задрже на овој позицији и тако направе искорак у односу на прошлу сезону, када су регуларни дио завршиле на петом мјесту.

Јахорину је уочи ове сезоне појачала некадашња играчица Бимал Јединства, Модриче, тузланске Слободе, Мостара и ОРТ Центра из Сарајева Тамара Ћешић (26). Рођена Брчанка сјајно се уклопила у тим Данила Тадића и наглашава да није погријешила при одабиру новог клуба.

- Задовољна сам екипом, тренером, тренинзима и средином у коју сам дошла. Ако имате добре и поштене људе око себе, резултат је неизбјежан, што говори наше стање на табели. Исто тако морам додати да је тренер Данило Тадић врло искусан и добар тренер, који у екипи има доста младих играчица и самим тим четврто мјесто на табели само говори колико се труд и рад исплате. Морам признати, дјевојке су ме супер прихватиле. Тешко је данас када дођете у другу средину уклопити се, али ја сам тако навикла, спортски одгојена, што би се рекло, па ми није проблем уклапање - истиче првотимка Јахорине.

Ћешићева истиче да је екипа оправдала очекивања у првом дијелу сезоне, у којем су показале да се могу носити и са екипама које су посљедњих година у врху бх. одбојке.

- Нисмо имали неких лаких мечева и у сваки меч смо морали ући најбоље могуће физички спремни, па онда психички. Показале смо да можемо да играмо са свима без проблема и да нам је мјесто у врху табеле. Поготово памтимо утакмицу против првака државе, који уназад неколико година није имао изгубљен сет, а ми смо у Палама против Бимал Јединства узели два сета и тиме освојили бод. Остаје жал за том утакмицом, али наравно и радост узети бод прваку - рекла је Тамара и додала:

- На самом почетку циљ је био четврто мјесто, што смо на полусезони и остварили, у наставку ћемо, као и сви, да се боримо и да покушамо да оправдамо позицију на којој јесмо. Надам се да ћемо издржати ову полусезону без повреда и да ћемо како треба све привести крају.

Након краће паузе Јахорина ће на терен у суботу, када ће у својој дворани "Пеки" угостити екипу Слободе.

- Пауза је кратко трајала, вјерујем да су и други таквог мишљења. На старту другог дијела дочекујемо Слободу, могу само да кажем да смо вриједно радили и да ћемо се потрудити освојити бодове на домаћем терену у нашој дворани и уз нашу публику - закључила је Тамара Ћешић.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 0m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 14m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 21m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 9m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 36m
    0