Чиста десетка из другарства за билећке матуранте

25.05.2020. 18:28
0
ИЗВОР: Srna

Ученици четвртог један, матуранти билећке Гимназије, данас су другарици из разреда Милици Дошло уручили поклон као знак захвалности за несебичну помоћ и подршку коју им је пружала током школовања.

За Милицу имају само ријечи хвале јер је увијек била спремна да им помогне када је то требало, а поклон који су јој данас уручили само је мали знак пажње.

Марија Копривица, Миличина другарица из разреда, испричала је Срни да су сви једногласно прихватили приједлог да Милици уруче поклон.

-Милица је дивна другарица која никада није рекла да не може помоћи, већ је и сама знала кад је некоме била потребна. Она нас је својим понашањем научила шта је истинско пријатељство и солидарност- прича Копривица.

Милица Дошло једна је од најбољих ученица у њиховом разреду, али и у овој генерацији матуараната, која је сва четири разреда завршила са петицама.

Она за Срну каже да ју је лијеп гест њених другара веома обрадовао и изненадио.

-Трудила сам се да им кроз ове четири године изађем у сусрет кад сам год могла. Они су тај труд препознали и одлучили су да ми купе поклон. То је стварно једно лијепо изненађење и дивна успомена која ће ми од њих остати- истиче Милица.

Коментари 0
Повезане вијести
Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
У Српској све више младих људи који дарују крв У Српској све више младих људи који дарују крв
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    17h 36m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    6h 49m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 20m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    6h 43m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    21h 40m
    0