Ћосић: Не треба да нас брину ратне заставе, ово је наша земља

06.08.2023. 14:21
6
ИЗВОР: srna.rs

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао је да истицање ратне заставе такозване Армије БиХ на једном возилу у Источном Сарајеву не треба да забрињава, јер је све у овој земљи српско и тако ће остати.

- Не треба да нас брину заставе и ознаке на њима. Све у овој земљи је наше српско и остаће. Само будимо заједно, саборни и достојанствени - рекао је Ћосић.

Тамо гдје је српска крв дата вијековима уназад, каже Ћосић, биће српска земља и наредних стотина година.

Портал "Princip.news" објавио је фотографију аутомобила паркираног у Спасовданској улици у Источном Новом Сарајеву на којем је истакнута ратна застава такозване Армије БиХ.

  • Ратна застава такозване Армије РБиХ истакнута на возилу у Источном Сарајеву (ФОТО)
    06.08.2023. 11:53

    Порталу princip.news се јавио читалац који је послао фотографију на којој се види да је ратна застава такозване Армије РБиХ истакнута на аутомобилу у Источном Сарајеву.Путничко возило налазило ...

Источно Сарајево
Ратна застава такозване Армије РБиХ истакнута на возилу у Источном Сар...

У Приједору и Добоју јуче су прекршајно санкционисана два лица због истицања ратне заставе такозване Армије БиХ на аутомобилима.

Приједорска полиција уручила је прекршајни налог лицу чији су иницијали С.Д. из Новог Града, поступајући по пријави да се на магистралном путу Сански Мост-Приједор у мјесту Копривна креће колона возила и да је на једном од њих истакнута ратна застава такозване Армије БиХ.

Полиција у Добоју санкционисала је лице са подручја овог града чији су иницијали С.М. за које је утврђено да је на возилу "лада" истакло заставу Федерације БиХ која је забрањена одлуком Уставног суда БиХ од 2007. године, речено је Срни из Полицијске управе Добој.

Коментари 6
  • Generic placeholder image
    Анонимно 06.08.2023. 22:49
    Kada ste rako veliki junaci sto vi ne baciste kamen ili sta slicno. Pa sta, balija se parkirao valjda mislijo da je ovo Buzim. Znate kako ide ona narodna, sve ce se jednom zvati juce. Samo polako.
  • Generic placeholder image
    Dragan 06.08.2023. 20:28
    Uvedite Ćosiću porez od 50% neimarima koji im prodaju stanove, zemlju, kuće pa možda i ostane srpska zemlja. Meni se čini da je uveliko rasprodata kao na Kosovu i u Makedoniji - volite pare i talove....
  • Generic placeholder image
    Teško nama medju vama ... 06.08.2023. 16:10
    Ma ja, sad budimo jedinstveni. A kad si pare, odnosno stanove uzimao u svakoj zgradi, onda nisi pozivao na sabornost. JTPM
  • Generic placeholder image
    Aaa 06.08.2023. 15:36
    A sto ga policija nije sankcionisala? Eto necemo razbijati necemo biti divljaci ali trebala je policija izaci i kazniti majmuna, ali ne ima policija precih poslova, valja sjediti po kafanama, kladionicama... Ovo je teska provokacija...jos malo pa ce i vehabije slobodno setati Lukavicom... Moj srbine dijete bi dao za marku... Fuj
  • Generic placeholder image
    Deki 06.08.2023. 15:21
    Jeli se time vodiš gradonačelniče kad sa svoim neimarima naseljavate Lukavicu sa njima .
  • Generic placeholder image
    Alas 06.08.2023. 15:05
    Legalno je porazbijati sve na takvod autu sa ratnom zastavom. Žao mi je što niko nema damu za takvo vaspitavanje dotičnog "junaka".
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    20h 53m
    9
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    11h 48m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    20h 59m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    13h 14m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    21h 7m
    0