Ćosić: Ne treba da nas brinu ratne zastave, ovo je naša zemlja

06.08.2023. 14:21
6
IZVOR: srna.rs

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je da isticanje ratne zastave takozvane Armije BiH na jednom vozilu u Istočnom Sarajevu ne treba da zabrinjava, jer je sve u ovoj zemlji srpsko i tako će ostati.

- Ne treba da nas brinu zastave i oznake na njima. Sve u ovoj zemlji je naše srpsko i ostaće. Samo budimo zajedno, saborni i dostojanstveni - rekao je Ćosić.

Tamo gdje je srpska krv data vijekovima unazad, kaže Ćosić, biće srpska zemlja i narednih stotina godina.

Portal "Princip.news" objavio je fotografiju automobila parkiranog u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu na kojem je istaknuta ratna zastava takozvane Armije BiH.

  • Ratna zastava takozvane Armije RBiH istaknuta na vozilu u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    06.08.2023. 11:53

    Portalu princip.news se javio čitalac koji je poslao fotografiju na kojoj se vidi da je ratna zastava takozvane Armije RBiH istaknuta na automobilu u Istočnom Sarajevu.Putničko vozilo nalazilo ...

Istočno Sarajevo
Ratna zastava takozvane Armije RBiH istaknuta na vozilu u Istočnom Sar...

U Prijedoru i Doboju juče su prekršajno sankcionisana dva lica zbog isticanja ratne zastave takozvane Armije BiH na automobilima.

Prijedorska policija uručila je prekršajni nalog licu čiji su inicijali S.D. iz Novog Grada, postupajući po prijavi da se na magistralnom putu Sanski Most-Prijedor u mjestu Koprivna kreće kolona vozila i da je na jednom od njih istaknuta ratna zastava takozvane Armije BiH.

Policija u Doboju sankcionisala je lice sa područja ovog grada čiji su inicijali S.M. za koje je utvrđeno da je na vozilu "lada" istaklo zastavu Federacije BiH koja je zabranjena odlukom Ustavnog suda BiH od 2007. godine, rečeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Komentari 6
  • Generic placeholder image
    Anonimno 06.08.2023. 22:49
    Kada ste rako veliki junaci sto vi ne baciste kamen ili sta slicno. Pa sta, balija se parkirao valjda mislijo da je ovo Buzim. Znate kako ide ona narodna, sve ce se jednom zvati juce. Samo polako.
  • Generic placeholder image
    Dragan 06.08.2023. 20:28
    Uvedite Ćosiću porez od 50% neimarima koji im prodaju stanove, zemlju, kuće pa možda i ostane srpska zemlja. Meni se čini da je uveliko rasprodata kao na Kosovu i u Makedoniji - volite pare i talove....
  • Generic placeholder image
    Teško nama medju vama ... 06.08.2023. 16:10
    Ma ja, sad budimo jedinstveni. A kad si pare, odnosno stanove uzimao u svakoj zgradi, onda nisi pozivao na sabornost. JTPM
  • Generic placeholder image
    Aaa 06.08.2023. 15:36
    A sto ga policija nije sankcionisala? Eto necemo razbijati necemo biti divljaci ali trebala je policija izaci i kazniti majmuna, ali ne ima policija precih poslova, valja sjediti po kafanama, kladionicama... Ovo je teska provokacija...jos malo pa ce i vehabije slobodno setati Lukavicom... Moj srbine dijete bi dao za marku... Fuj
  • Generic placeholder image
    Deki 06.08.2023. 15:21
    Jeli se time vodiš gradonačelniče kad sa svoim neimarima naseljavate Lukavicu sa njima .
  • Generic placeholder image
    Alas 06.08.2023. 15:05
    Legalno je porazbijati sve na takvod autu sa ratnom zastavom. Žao mi je što niko nema damu za takvo vaspitavanje dotičnog "junaka".
Povezane vijesti
Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO) Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    14h 51m
    3
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    15h 23m
    0
  • Policajac uboden nožem!
    10h 34m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    15h 32m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    18h 39m
    0