Црна Гора забранила рад апарата за кафу

10.04.2020. 09:44
0
ИЗВОР: Srna

Оперативни штаб за подршку привреди у Црној Гори забранио је рад свих кафемата и апарата за припрему кафе и других напитака, што значи да морају бити стављени ван функције, саопштено је из црногорског Министарства економије.

-Надлежне инспекције вршиће контролу поштовања ове забране и уколико утврде да су кафемати и апарати у функцији, предузеће мјере забране рада затварањем објекта и покренути поступак за одузимање дозволе за рад- истиче се у саопштењу.

Из Министарства економије наводе да је сваки спортско-рекреативни риболов изузет од забране спортских и рекреативних активности на свим јавним површинама, осим када је ријеч о просторима националних паркова.

У саопштењу се напомиње да је потребно обезбиједити дозволу за обављање спортског риболова, коју је прописало Министарство пољопривреде и руралног развоја.

-Неопходно је поштовање свих наредби које је донијело Министарство здравља, укључујући и најновије, које се односе на физичку дистанцу и број лица у погледу присуства и задржавања на јавним површинама, уз напомену да ће с тим циљем бити појачане контроле свих надлежних служби- додаје се у саопштењу. 

Коментари 0
Повезане вијести
Враћање ћирилице у државне институције Црне Горе Враћање ћирилице у државне институције Црне Горе
Страшно невријеме погодило Црну Гору: Двије особе погинуле Страшно невријеме погодило Црну Гору: Двије особе погинуле
Бомбашки напад на Цетињу: Једна особа погинула, више повријеђених Бомбашки напад на Цетињу: Једна особа погинула, више повријеђених
Најчитаније
 • Битка за Рогатицу - Једна од највећих битки четника против Нијемаца и усташа (ВИДЕО)
  17h 12m
  13
 • Пуњене тиквице
  16h 45m
  0
 • Преминула једногодишња беба након што је отац заборавио у аутомобилу
  17h 5m
  0
 • Пад система и у БиХ
  15h 26m
  1
 • Лукић: Нема већег севапа него нахранити гладног (ВИДЕО)
  7h 53m
  12