Црна Гора забранила рад апарата за кафу

10.04.2020. 09:44
0
ИЗВОР: Srna

Оперативни штаб за подршку привреди у Црној Гори забранио је рад свих кафемата и апарата за припрему кафе и других напитака, што значи да морају бити стављени ван функције, саопштено је из црногорског Министарства економије.

-Надлежне инспекције вршиће контролу поштовања ове забране и уколико утврде да су кафемати и апарати у функцији, предузеће мјере забране рада затварањем објекта и покренути поступак за одузимање дозволе за рад- истиче се у саопштењу.

Из Министарства економије наводе да је сваки спортско-рекреативни риболов изузет од забране спортских и рекреативних активности на свим јавним површинама, осим када је ријеч о просторима националних паркова.

У саопштењу се напомиње да је потребно обезбиједити дозволу за обављање спортског риболова, коју је прописало Министарство пољопривреде и руралног развоја.

-Неопходно је поштовање свих наредби које је донијело Министарство здравља, укључујући и најновије, које се односе на физичку дистанцу и број лица у погледу присуства и задржавања на јавним површинама, уз напомену да ће с тим циљем бити појачане контроле свих надлежних служби- додаје се у саопштењу. 

Коментари 0
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Забрањен увоз још једне пошиљке јагода из Албаније у Српску Забрањен увоз још једне пошиљке јагода из Албаније у Српску
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 9m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    20h 33m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    16h 2m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    7h 39m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    7h 20m
    0