Цвијановић и Триван на отварању „Бања Лука Феста“

06.07.2023. 10:30
0
ИЗВОР: katera.news

Синоћ је премијерним концертом Марије Шерифовић Друга страна плоче – Symphonic отворен Бања Лука Фест, један од највећих фестивала у региону.

Међу 3.000 људи који су синоћ били на отварању Бања Лука Феста, уз бројне глумце, дипломате, писце, у концерту су уживале и Жељка Цвијановић, чланица Предсједништва БиХ и Јелена Триван, генерална директорка Мтела, који је званично подржао овај значајни културни догађај.

Слика

Иако су обје углавном у јавном животу у озбиљним улогама, овај пут су у опуштеној атмосфери, уз осмијех и музику, уживале у најљепшим пјесмама познате поп пјевачице Марије Шерифовић.

Иначе, њих двије су највише рангиране жене на недавно објављеној листи најутицајнијих особа у Републици Српској, која традиционално излази сваке године у дневним новинама Еуро Блиц.

За 6. и 7. јул у оквиру Бања Лука Феста планирани су концерти свјетске звијезде Јасмин Леви и познатог виолинисте Немање Радуловића, док ће фестивал у суботу увече затворити концерт Вече за љубав уз посебно осмишљен заједнички наступ великана поп сцене Нине Бадрић и Петра Граше.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    15h 42m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    16h 26m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    20h 31m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    20h 35m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    6h 2m
    0