Cvijanović i Trivan na otvaranju „Banja Luka Festa“

06.07.2023. 10:30
0
IZVOR: katera.news

Sinoć je premijernim koncertom Marije Šerifović Druga strana ploče – Symphonic otvoren Banja Luka Fest, jedan od najvećih festivala u regionu.

Među 3.000 ljudi koji su sinoć bili na otvaranju Banja Luka Festa, uz brojne glumce, diplomate, pisce, u koncertu su uživale i Željka Cvijanović, članica Predsjedništva BiH i Jelena Trivan, generalna direktorka Mtela, koji je zvanično podržao ovaj značajni kulturni događaj.

Slika

Iako su obje uglavnom u javnom životu u ozbiljnim ulogama, ovaj put su u opuštenoj atmosferi, uz osmijeh i muziku, uživale u najljepšim pjesmama poznate pop pjevačice Marije Šerifović.

Inače, njih dvije su najviše rangirane žene na nedavno objavljenoj listi najuticajnijih osoba u Republici Srpskoj, koja tradicionalno izlazi svake godine u dnevnim novinama Euro Blic.

Za 6. i 7. jul u okviru Banja Luka Festa planirani su koncerti svjetske zvijezde Jasmin Levi i poznatog violiniste Nemanje Radulovića, dok će festival u subotu uveče zatvoriti koncert Veče za ljubav uz posebno osmišljen zajednički nastup velikana pop scene Nine Badrić i Petra Graše.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    13h 23m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    11h 25m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    10h 18m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    10h 23m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    9h 26m
    1