Цвијановић: Нама су грађани на првом мјесту

05.07.2021. 12:20
0
ИЗВОР: СРНА

Потпредсједник СНСД Жељка Цвијановић изјавила је Срни да је за ову политичку партију, за разлику од опозиције, приоритет да се бави животним питањима грађана Републике Српске, а не кандидатурама и подјелом позиција за опште изборе који ће бити одржани наредне године.

- Опозиција може сваки дан да састанчи и да се свађа око тога ко ће бити кандидат, ко неће, јер просто немају другог посла. Са друге стране, ми у СНСД-у, заједно са коалиционим партнерима који чине коалициону Владу, имамо сваки дан разне активности, бавимо се животним питањима која су битна за наше грађане и која се тичу борачке популације, пензионера, младих људи, као и разним темама од пољопривреде, економије, енергетике, инфраструктуре, здравства, образовања… – истакла је Цвијановићева.

Она је навела да се СНСД и коалиоцине партнери баве стварним животом и свој политички ангажман показују кроз рад институција у којима се налазе.

– Није наше да сједимо сваки дан и причамо како ћемо неког побиједити на изборима, да дијелимо позиције или да се бавимо кандидатима. Опозиција за сваке изборе почиње годину, двије прије избора да утврђују неке пазаре, па причају ко ће бити и шта ће бити – рекла је Цвијановићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Појачан саобраћај на више граничних прелаза Појачан саобраћај на више граничних прелаза
Српска богатија за 25 беба Српска богатија за 25 беба
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    19h 45m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    20h 50m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    14h 33m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    15h 39m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    10h 47m
    0