Cvijanović: Nama su građani na prvom mjestu

05.07.2021. 12:20
0
IZVOR: SRNA

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović izjavila je Srni da je za ovu političku partiju, za razliku od opozicije, prioritet da se bavi životnim pitanjima građana Republike Srpske, a ne kandidaturama i podjelom pozicija za opšte izbore koji će biti održani naredne godine.

- Opozicija može svaki dan da sastanči i da se svađa oko toga ko će biti kandidat, ko neće, jer prosto nemaju drugog posla. Sa druge strane, mi u SNSD-u, zajedno sa koalicionim partnerima koji čine koalicionu Vladu, imamo svaki dan razne aktivnosti, bavimo se životnim pitanjima koja su bitna za naše građane i koja se tiču boračke populacije, penzionera, mladih ljudi, kao i raznim temama od poljoprivrede, ekonomije, energetike, infrastrukture, zdravstva, obrazovanja… – istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da se SNSD i koaliocine partneri bave stvarnim životom i svoj politički angažman pokazuju kroz rad institucija u kojima se nalaze.

– Nije naše da sjedimo svaki dan i pričamo kako ćemo nekog pobijediti na izborima, da dijelimo pozicije ili da se bavimo kandidatima. Opozicija za svake izbore počinje godinu, dvije prije izbora da utvrđuju neke pazare, pa pričaju ko će biti i šta će biti – rekla je Cvijanovićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske
Danas isplata socijalnih davanja Danas isplata socijalnih davanja
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    20h 0m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    21h 33m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    17h 59m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    20h 12m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    10h 41m
    3