Данас киша у већини крајева

24.04.2024. 08:37
0
ИЗВОР: srna.rs

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражилo je 45 пацијенaта.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција,

Пале,

Због радова на 10 kV воду  Компес доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.30 до 13.30 часова потрошачу ”ПП Јелика”. 

Рудо,

Због радова на 10 kV воду Стргачина доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима: Бјељевине, Зарбовина, Радожеље, Пазаље, Подаврело и Хунковићи.

Источна Илиџа,

Због радова на дијелу 10 kV вода Лукавица доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 10.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима: Радуловац, Кртељи, Доњи Которац и Горњи Которац.

Фоча,

Данас и сутра ће због радова на 10 kV водoвима Завајт и Челебићи доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 17.00 часова потрошачима у насељима:  Челебићи Завајт, Мештревац, Саш, Златни Бор, Горња Драгочава и Драгочавски поток.

У породилишту болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођени су дјечак и дјевојчица.

Љекарску интервенцију затражило је 11 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 9 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

На већини путних права у Републици Српској и ФБиХ вози се по претежно влажним коловозима, а возачима се скреће пажња на повећану опасност од одрона и санационе радове због чега су измјене у режиму вожње.

Саобраћај ће повремено бити обустављан на дионици магистралног пута Љубогошта-Сумбуловац-Подроманија, на локалитету каменолома "Рогоушићи" због извођења радова. Обуставе ће бити петоминутне и трајаће до 19. јула.

На локалитету Хан Дервента у општини Пале до 10. јула због минерских радова долазиће до повремене обуставе саобраћаја на дијелу магистралног пута Подроманија-Доња Љубогошта.

На дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина саобраћај се одвија успорено, једном саобраћајном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

Због оштећења моста на магистралном путу Саставци-Устипрача саобраћај се одвија једном саобраћаном траком. На мосту се забрањује саобраћај за возила чија дозвољена маса прелази 12 тона.

Због реконструкције дионице магистралног пута Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/ измијењен је режим у одвијању саобраћаја све до краја године.

До повремене обуставе саобраћаја, због извођења минерских радова, долазиће на дионици магистралног пута Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице у времену између 7.00 и 16.00 часова.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

У већини крајева у Републици Српској и ФБиХ данас ће бити облачно вријеме са кишом и пљусковима са грмљавином.

На истоку ће прије подне бити мало топлије у односу на остале крајеве уз повремене сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха од осам на крајњем западу до 17 на истоку, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

Вјетар ће бити слаб, промјенљивог смјера, на југу и планинама умјерен, понегдје и јак, југозападни, а поподне слаб сјеверни.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Зеница један, Сарајево два, Соколац, Хан Пијесак, Чемерно, Бјелашница, Сански Мост, Тузла три, Бихаћ четири, Бањалука, Рибник шест, Приједор, Нови Град седам, Фоча, Рудо, Добој, Мостар, Неум осам, Билећа, Бијељина девет, Требиње 10 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Град и јутрос богатији за дјевојчицу Град и јутрос богатији за дјевојчицу
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  14h 10m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  14h 17m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  10h 59m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  5h 37m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  6h 9m
  0