Данас обустава саобраћаја у Палама

22.09.2022. 08:25
0
ИЗВОР: katera.news

Из ПУ Источно Сарајево обавјештавају грађане да ће у времену од 11.55 до 12.55 часова доћи до привремене обуставе саобраћаја у Улици Милана Симовића у Палама (од раскрснице наведене улице са паркинг-простором ТЦ „Том“ до раскрснице ове улице са улицом Српских ратника).

Током обуставе, саобраћај ће се преусмјеравати алтернативним путним правцима и то улицама и дијеловима улица Милутина Миланковића, Алексе Шантића, Универзитске и Николе Тесле.

Из ПУ Источно Сарајево апелују на све учеснике у саобраћају да поштују знакове полицијских службеника који ће регулисати саобраћај и спроводити планиране активности.

Полицијска управа Источно Сарајево, Полицијска станица за безбиједност саобраћаја Пале, у склопу планских активности током кампање „Заштитимо дјецу у саобраћају“, коју организује Министарство унутрашњих послова Републике Српске,  данас обиљежава „22. септембар - Међународни дан без аутомобила“ у Палама.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    5h 47m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    23h 52m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 1m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    23h 40m
    5
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 8m
    0