Danas obustava saobraćaja u Palama

22.09.2022. 08:25
0
IZVOR: katera.news

Iz PU Istočno Sarajevo obavještavaju građane da će u vremenu od 11.55 do 12.55 časova doći do privremene obustave saobraćaja u Ulici Milana Simovića u Palama (od raskrsnice navedene ulice sa parking-prostorom TC „Tom“ do raskrsnice ove ulice sa ulicom Srpskih ratnika).

Tokom obustave, saobraćaj će se preusmjeravati alternativnim putnim pravcima i to ulicama i dijelovima ulica Milutina Milankovića, Alekse Šantića, Univerzitske i Nikole Tesle.

Iz PU Istočno Sarajevo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju znakove policijskih službenika koji će regulisati saobraćaj i sprovoditi planirane aktivnosti.

Policijska uprava Istočno Sarajevo, Policijska stanica za bezbijednost saobraćaja Pale, u sklopu planskih aktivnosti tokom kampanje „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, koju organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske,  danas obilježava „22. septembar - Međunarodni dan bez automobila“ u Palama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike Stanišić prva, Đoković druga na Regionalnom takmičenju iz fizike
Krađa u Palama Krađa u Palama
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    7h 37m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    21h 51m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    19h 58m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    18h 46m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    5h 13m
    0