Данас прекид електроснабдијевања на далеководу Тилава

26.11.2019. 08:23
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба. Љекарску интервенцију затражило је 48 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево синоћ је од 21:40 до 22:10 имала интервенцију гашења контејнера на Тргу краља Александра.

Данас ће, од 10.00 до 15.00 часова, доћи до прекида електроснабдијевања на далеководу Тилава, због планираних радова.

Без напајања електричном енергијом остаће насеља: Топлик, Тилава, Петровићи, Клек, Тврдимићи, Томино брдо, Козарац, Станојевић, Међуше, Кумани, Луке Павловац, Улица Ђуре Јакшића, улица Карађорђева код Енергоинвеста према Тилави.

Из КП „Водовод и канализација“а.д. Источно Сарајево обавјештавају кориснике да насеље Добриња IV, улица Иве Андрића, Насеље старосједилаца и Војковићи уредно водоснабдјевање имају од 6,00 часова.

Потрошачи у улицама: Илиџанска, дио Старине Новака и дио Светосавске стабиллизацију у водоснабдијевању могу очекивати у јутарњим сатима, због пуњења резервоара током ноћи.

Потрошачи у улицама: Цара Лазара, Цара Душана, Карађорђева, Ђуре Јакшића и дио насеља Топлик стабилизацију у водоснабдијевању ће имати од 7,00 до 13,00 часова.

Због недовољних количина воде апелујемо на све наше потрошаче да максимално рационално троше воду – наводи се у саопштењу.

Саобраћај се у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија по претежно влажним коловозима, а јутарње магле има у котлинама и уз ријечне токове, као и вишим предјелима, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.
На дионицма у усјецима и поред камених косина могући су одрони камења и земље на коловоз

У току је изградња МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном траком.

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно и суво вријеме са више сунчаних периода на југу Херцеговине, гдје ће бити и топлије.
Јутро је свјеже са мразом по висоравнима и маглом мјестимично, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура од девет до 15, на југу Херцеговине око 18 степени Целзијусових.

Дуваће слаб источни и сјевероисточни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра мало топлије, понегдје киша Сутра мало топлије, понегдје киша
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Град богатији за два дјечака и дјевојчицу Град богатији за два дјечака и дјевојчицу
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 27m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    10h 9m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 37m
    0
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    7h 7m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 58m
    1