Danas prekid elektrosnabdijevanja na dalekovodu Tilava

26.11.2019. 08:23
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba. Ljekarsku intervenciju zatražilo je 48 pacijenata.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo sinoć je od 21:40 do 22:10 imala intervenciju gašenja kontejnera na Trgu kralja Aleksandra.

Danas će, od 10.00 do 15.00 časova, doći do prekida elektrosnabdijevanja na dalekovodu Tilava, zbog planiranih radova.

Bez napajanja električnom energijom ostaće naselja: Toplik, Tilava, Petrovići, Klek, Tvrdimići, Tomino brdo, Kozarac, Stanojević, Međuše, Kumani, Luke Pavlovac, Ulica Đure Jakšića, ulica Karađorđeva kod Energoinvesta prema Tilavi.

Iz KP „Vodovod i kanalizacija“a.d. Istočno Sarajevo obavještavaju korisnike da naselje Dobrinja IV, ulica Ive Andrića, Naselje starosjedilaca i Vojkovići uredno vodosnabdjevanje imaju od 6,00 časova.

Potrošači u ulicama: Ilidžanska, dio Starine Novaka i dio Svetosavske stabillizaciju u vodosnabdijevanju mogu očekivati u jutarnjim satima, zbog punjenja rezervoara tokom noći.

Potrošači u ulicama: Cara Lazara, Cara Dušana, Karađorđeva, Đure Jakšića i dio naselja Toplik stabilizaciju u vodosnabdijevanju će imati od 7,00 do 13,00 časova.

Zbog nedovoljnih količina vode apelujemo na sve naše potrošače da maksimalno racionalno troše vodu – navodi se u saopštenju.

Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno vlažnim kolovozima, a jutarnje magle ima u kotlinama i uz riječne tokove, kao i višim predjelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.
Na dionicma u usjecima i pored kamenih kosina mogući su odroni kamenja i zemlje na kolovoz

U toku je izgradnja MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom trakom.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno i suvo vrijeme sa više sunčanih perioda na jugu Hercegovine, gdje će biti i toplije.
Jutro je svježe sa mrazom po visoravnima i maglom mjestimično, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura od devet do 15, na jugu Hercegovine oko 18 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab istočni i sjeveroistočni vjetar, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Komentari 0
Povezane vijesti
Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 49m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 40m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 27m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 53m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 35m
    0