Дарко Младић: Српска показује да штити тешко стечена права

28.02.2023. 21:11
10
ИЗВОР: srna.rs

Република Српска обиљежавањем Дана уставности и Дана Републике показује да не дозвољава да јој се одузму тешко стечена права и њену државност, оцијенио је Дарко Младић, син ратног команданта Главног штаба Војске Републике Српске Ратка Младића.

- Драго ми је да смо се сви подсетили начина на који је створена Република Српска и жртава које су уложене у њено стварање - рекао је Младић Срни након што је у Београду пристутвовао свечаном пријему тим поводом.

Он је истакао да му је драго што су одговорни људи и вечерас у Београду истакли да ће бранити Републику Српску и да је српско јединство и даље актуелно.

- Допало ми се и што су рекли да ћемо да помажемо и подржавамо једни друге. Лепо је то чути и надамо се да ће тако бити и у будућности - рекао је Младић.

У Београду је вечерас одржан пријем који је организовало Представништво Републике Српске поводом Дана Републике и Дана њеног првог устава.

Пријему су присуствовали предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједници парламената Србије и Српске Ненад Стевандић и Владимир Орлић, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, Његова светост патријарх српски Порфирије, те посланици, министри у владама двије републике и други.

Коментари 10
  • Generic placeholder image
    Заворањ 02.03.2023. 12:54
    Са свима би се дјелимично сложио, а то значи у следећем:
    Да би се запослио у било које војно предузеће, или на државну функцију моро, да ниси радник обични, моро си имати “чисту” прошлост.
    Ови што бране из Београда, гледају другачије, исто ко што ми из Р Српске гледамо на Србију: многи мисле да је АВ у најмању руку у реду., зато што мисле да је увјек код комшије трава зеленија.
    Ја вјерујем да је четничка Бојска била формирана и да је остала ЈНА, младић би био у ЈНА. На почетку је скидао шајкаче војницима и бацо да ни је касније он натако. Волио је гусле , дакле код њега је све било помјешано….
    На крају, фала му, остао је на нашој страни и дао велику жртву. Само да су му ћер убили превише је.
  • Generic placeholder image
    Војвода 02.03.2023. 11:55
    Ајд нек буде како ви ботови кажете, изгледа да сам живот провео у заблуди. Испадох нешколован, ђед комуњара,јбт па ви се у све разумијете
  • Generic placeholder image
    Za Vojvodu 02.03.2023. 10:49
    Hari je u pravu...siguro da si iz četničke porodice, ne bi bio primljen u VA...tu priču ostavi za sebe...ili ti se đed kasnije prihvatio crvene knjižice...
  • Generic placeholder image
    ВОЈВОДА за хари 02.03.2023. 08:36
    Хари сине што се тиче академије и ЈНА ,ниси примљен јер си био неспособан за службу, нема то везе са партизанима. Ја сам примљен иако сам из четничке породице и дјед је чак лежао у затвору после рата због тога. Тако не млати већ рално сагледај стварност. Ти слободно на зид окачи Алију али свете српске генерале не узимај уста. ПС можеш Бакира и Себију заједно ставити.
  • Generic placeholder image
    Hari 01.03.2023. 21:07
    Ako ti je sveto ime, ti ga slobodno okači na zid umjesto ikone, niko ti neće braniti. A to što su potekli iz komunističko-partizanskog miljea nema veze. Poznato je dobro kako se primalo na akademije bivše JNA, propusnica je bila između ostalog i učešće u NOB-partizanima. Znam to dobro iz svog ličnog iskustva. Preci su im od slave bježali ko đavo od krsta.
  • Generic placeholder image
    Војвода 01.03.2023. 11:59
    Не пљуј багро по светом презимену Младић
  • Generic placeholder image
    Petar 01.03.2023. 11:10
    Kada pricitam ko je sve prisustvovao prijeme sve mi je jasno jer prisutni nisu ili je njihov nacin ucesca u stvaranju Republike Srpske vrlo upitan. Doticni gospodin, uz duzno postovanje javno podrzava vlast koja unistava Republiku Srpsku i svodi je na prosjacki stap.
    Puno "patriota" udomljenih u Srbiji srbuje mnogo vise od iskrenih stvaralaca RS, koji su obesoravljeni upravo zahvaljujuci CiK vlasti RS.
    Zalosno
  • Generic placeholder image
    Soko 01.03.2023. 09:14
    Tako je Krle. Srbuju po Begišu i brane nas od nekoga i pričaju o Srbima sa ove i sa one strane Drine...tuga
  • Generic placeholder image
    Leo 01.03.2023. 00:06
    Zar i ti sine Brute...
  • Generic placeholder image
    Krle 28.02.2023. 23:59
    Lijepo je u Srbiji, u prestonom gradu braniti interese Republike Srpske, pogotovo od ovih likova koji su se tamo davno skućili, lijepo udoimili i napustili Republiku Srpska. tešk nama koji živimo u Republici ako ovi domaćini i "patriote" budu nas branili otamo. Neka nam je svima Bog na pomoći.
Повезане вијести
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Кладионичарске преваре узеле маха Кладионичарске преваре узеле маха
Пред празнике почела исплата права из система дјечије заштите Пред празнике почела исплата права из система дјечије заштите
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    21h 37m
    3
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    23h 15m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    19h 23m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    16h 30m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    19h 28m
    0