Darko Mladić: Srpska pokazuje da štiti teško stečena prava

28.02.2023. 21:11
10
IZVOR: srna.rs

Republika Srpska obilježavanjem Dana ustavnosti i Dana Republike pokazuje da ne dozvoljava da joj se oduzmu teško stečena prava i njenu državnost, ocijenio je Darko Mladić, sin ratnog komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića.

- Drago mi je da smo se svi podsetili načina na koji je stvorena Republika Srpska i žrtava koje su uložene u njeno stvaranje - rekao je Mladić Srni nakon što je u Beogradu pristutvovao svečanom prijemu tim povodom.

On je istakao da mu je drago što su odgovorni ljudi i večeras u Beogradu istakli da će braniti Republiku Srpsku i da je srpsko jedinstvo i dalje aktuelno.

- Dopalo mi se i što su rekli da ćemo da pomažemo i podržavamo jedni druge. Lepo je to čuti i nadamo se da će tako biti i u budućnosti - rekao je Mladić.

U Beogradu je večeras održan prijem koji je organizovalo Predstavništvo Republike Srpske povodom Dana Republike i Dana njenog prvog ustava.

Prijemu su prisustvovali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednici parlamenata Srbije i Srpske Nenad Stevandić i Vladimir Orlić, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije, te poslanici, ministri u vladama dvije republike i drugi.

Komentari 10
  • Generic placeholder image
    Zavoranj 02.03.2023. 12:54
    Sa svima bi se djelimično složio, a to znači u sledećem:
    Da bi se zaposlio u bilo koje vojno preduzeće, ili na državnu funkciju moro, da nisi radnik obični, moro si imati “čistu” prošlost.
    Ovi što brane iz Beograda, gledaju drugačije, isto ko što mi iz R Srpske gledamo na Srbiju: mnogi misle da je AV u najmanju ruku u redu., zato što misle da je uvjek kod komšije trava zelenija.
    Ja vjerujem da je četnička Bojska bila formirana i da je ostala JNA, mladić bi bio u JNA. Na početku je skidao šajkače vojnicima i baco da ni je kasnije on natako. Volio je gusle , dakle kod njega je sve bilo pomješano….
    Na kraju, fala mu, ostao je na našoj strani i dao veliku žrtvu. Samo da su mu ćer ubili previše je.
  • Generic placeholder image
    Vojvoda 02.03.2023. 11:55
    Ajd nek bude kako vi botovi kažete, izgleda da sam život proveo u zabludi. Ispadoh neškolovan, đed komunjara,jbt pa vi se u sve razumijete
  • Generic placeholder image
    Za Vojvodu 02.03.2023. 10:49
    Hari je u pravu...siguro da si iz četničke porodice, ne bi bio primljen u VA...tu priču ostavi za sebe...ili ti se đed kasnije prihvatio crvene knjižice...
  • Generic placeholder image
    VOJVODA za hari 02.03.2023. 08:36
    Hari sine što se tiče akademije i JNA ,nisi primljen jer si bio nesposoban za službu, nema to veze sa partizanima. Ja sam primljen iako sam iz četničke porodice i djed je čak ležao u zatvoru posle rata zbog toga. Tako ne mlati već ralno sagledaj stvarnost. Ti slobodno na zid okači Aliju ali svete srpske generale ne uzimaj usta. PS možeš Bakira i Sebiju zajedno staviti.
  • Generic placeholder image
    Hari 01.03.2023. 21:07
    Ako ti je sveto ime, ti ga slobodno okači na zid umjesto ikone, niko ti neće braniti. A to što su potekli iz komunističko-partizanskog miljea nema veze. Poznato je dobro kako se primalo na akademije bivše JNA, propusnica je bila između ostalog i učešće u NOB-partizanima. Znam to dobro iz svog ličnog iskustva. Preci su im od slave bježali ko đavo od krsta.
  • Generic placeholder image
    Vojvoda 01.03.2023. 11:59
    Ne pljuj bagro po svetom prezimenu Mladić
  • Generic placeholder image
    Petar 01.03.2023. 11:10
    Kada pricitam ko je sve prisustvovao prijeme sve mi je jasno jer prisutni nisu ili je njihov nacin ucesca u stvaranju Republike Srpske vrlo upitan. Doticni gospodin, uz duzno postovanje javno podrzava vlast koja unistava Republiku Srpsku i svodi je na prosjacki stap.
    Puno "patriota" udomljenih u Srbiji srbuje mnogo vise od iskrenih stvaralaca RS, koji su obesoravljeni upravo zahvaljujuci CiK vlasti RS.
    Zalosno
  • Generic placeholder image
    Soko 01.03.2023. 09:14
    Tako je Krle. Srbuju po Begišu i brane nas od nekoga i pričaju o Srbima sa ove i sa one strane Drine...tuga
  • Generic placeholder image
    Leo 01.03.2023. 00:06
    Zar i ti sine Brute...
  • Generic placeholder image
    Krle 28.02.2023. 23:59
    Lijepo je u Srbiji, u prestonom gradu braniti interese Republike Srpske, pogotovo od ovih likova koji su se tamo davno skućili, lijepo udoimili i napustili Republiku Srpska. tešk nama koji živimo u Republici ako ovi domaćini i "patriote" budu nas branili otamo. Neka nam je svima Bog na pomoći.
Povezane vijesti
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
Grad bogatiji za dječaka Grad bogatiji za dječaka
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    23h 54m
    10
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    14h 49m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    13h 38m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    16h 15m
    0
  • Drama u Madridu: Nadal izgubio živce, svađao se sa sudijom (VIDEO)
    16h 20m
    0