Делегација општине Источно Ново Сарајево у посјети Врању

31.01.2023. 20:07
0
ИЗВОР: srna.rs

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и предсједник Скупштине општине Ведран Јованчић присуствовали су свечаностима поводом обиљежавања Дана ослобођења Врања, 31. јануара.

На пријему делегација општина и градова, који је организован поводом 145 година од ослобођења града, вођени су разговори са градоначелником Врања Слободаном Миленковићем о јачању досадашњих веза, као и о могућностима будуће сарадње општине Источно Ново Сарајево и града Врања.

Делегација општине Источно Ново Сарајево положила је вијенац на споменик ослободиоцима Врања од Турака – "Чика Мита", затим је присуствовала свечаној академији.

Ријеч је о узвратној посјети делегације општине Источно Ново Сарајево, с обзиром на то да је делегација Врања поводом Спасовданских свечаности протекле године боравила у Источном Новом Сарајеву, саопштено је из Општинске управе.

Слика

Фото: Општина Источно Ново Сарајево

Коментари 0
Повезане вијести
Одржана 19. редовна сједница Скупштине општине Источно Ново Сарајево Одржана 19. редовна сједница Скупштине општине Источно Ново Сарајево
Делегација Универзитета у Источном Сарајеву у вишедневној посјети Москви Делегација Универзитета у Источном Сарајеву у вишедневној посјети Москви
Лазар Матић најбољи спортиста општине Источно Ново Сарајево (ФОТО) Лазар Матић најбољи спортиста општине Источно Ново Сарајево (ФОТО)
Најчитаније
 • Почела исплата годишњег борачког додатка
  9h 36m
  3
 • Дан кад је Војска СР Југославије оборила "невидљивог" (ВИДЕО)
  11h 4m
  0
 • Положен камен темељац за изградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево
  8h 31m
  5
 • Бесмртни херој – Потпуковник Живота Ђурић
  12h 4m
  0
 • Милан Савић предсједник Студентског парламента
  5h 49m
  2