Деманти: Лице Б.Т. из Хан Пијеска није ухапшено

08.02.2021. 16:25
0
ИЗВОР: Катера

Редакција портала Катера се извињава породици лица Б.Т. и свима који су прочитали вијест на нашем порталу, а које је ненамјерно и усљед непажње једног од наших колега погрешно протумачена и пренесена, а то је да је лице Б.Т. из Хан Пијеска ухапшено због почињена два кривична дјела.

Наиме, иако у полицијском извјештају Полицијске управе Источно Сарајево јасно стоји да је против лица Б.Т. из Хан Пијеска поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починило кривична дјела „Несавјестан рад у служби“ и „Фалсификовање или уништавање службене исправе“, непажњом и ненамјерно један од колега са портала је у наслову написао да је лице Б.Т. ухапшено, што се није догодило и што није информација коју смо добили из Полицијске управе.

 • Хан Пијесак: Извјештај против лица осумњиченог за два кривична дјела
  08.02.2021. 12:13

  Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, данас су Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево доставили извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица иницијала Б.Т. из Хан Пи...

Источно Сарајево
Хан Пијесак: Извјештај против лица осумњиченог за два кривична дјелаРедакција портала Катера се још једном извињава породици лица Б.Т. из Хан Пијеска због ненамјерно почињене грешке. 

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз
Најчитаније
 • Грађани траже помоћ због змија
  18h 56m
  1
 • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
  22h 44m
  5
 • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
  4h 49m
  0
 • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
  8h 13m
  0
 • НБА играчу доживотна суспензија
  21h 6m
  0