Деманти: Лице Б.Т. из Хан Пијеска није ухапшено

08.02.2021. 16:25
0
ИЗВОР: Катера

Редакција портала Катера се извињава породици лица Б.Т. и свима који су прочитали вијест на нашем порталу, а које је ненамјерно и усљед непажње једног од наших колега погрешно протумачена и пренесена, а то је да је лице Б.Т. из Хан Пијеска ухапшено због почињена два кривична дјела.

Наиме, иако у полицијском извјештају Полицијске управе Источно Сарајево јасно стоји да је против лица Б.Т. из Хан Пијеска поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починило кривична дјела „Несавјестан рад у служби“ и „Фалсификовање или уништавање службене исправе“, непажњом и ненамјерно један од колега са портала је у наслову написао да је лице Б.Т. ухапшено, што се није догодило и што није информација коју смо добили из Полицијске управе.

 • Хан Пијесак: Извјештај против лица осумњиченог за два кривична дјела
  08.02.2021. 12:13

  Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, данас су Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево доставили извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица иницијала Б.Т. из Хан Пи...

Источно Сарајево
Хан Пијесак: Извјештај против лица осумњиченог за два кривична дјелаРедакција портала Катера се још једном извињава породици лица Б.Т. из Хан Пијеска због ненамјерно почињене грешке. 

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан концерт музичког ансамбла "Пале" у Хан Пијеску Одржан концерт музичког ансамбла "Пале" у Хан Пијеску
Полицајци Српске добијају ново задужење Полицајци Српске добијају ново задужење
Балабан: Срби овдје имају историјску вертикалу и имају на шта да се ослоне Балабан: Срби овдје имају историјску вертикалу и имају на шта да се ослоне
Најчитаније
 • Бачена бомба у двориште породичне куће у Сокоцу
  19h 58m
  3
 • Сокочанин аутом ударио двојицу суграђана
  20h 21m
  0
 • Београђани желе да оживе паљанско предузеће
  21h 11m
  6
 • Преминуо Синиша Драшковић
  13h 59m
  1
 • Полицајци ће уз пиштољ носити и ПОС терминале
  21h 36m
  0