Деманти: Лице Б.Т. из Хан Пијеска није ухапшено

08.02.2021. 16:25
0
ИЗВОР: Катера

Редакција портала Катера се извињава породици лица Б.Т. и свима који су прочитали вијест на нашем порталу, а које је ненамјерно и усљед непажње једног од наших колега погрешно протумачена и пренесена, а то је да је лице Б.Т. из Хан Пијеска ухапшено због почињена два кривична дјела.

Наиме, иако у полицијском извјештају Полицијске управе Источно Сарајево јасно стоји да је против лица Б.Т. из Хан Пијеска поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починило кривична дјела „Несавјестан рад у служби“ и „Фалсификовање или уништавање службене исправе“, непажњом и ненамјерно један од колега са портала је у наслову написао да је лице Б.Т. ухапшено, што се није догодило и што није информација коју смо добили из Полицијске управе.

 • Хан Пијесак: Извјештај против лица осумњиченог за два кривична дјела
  08.02.2021. 12:13

  Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, данас су Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево доставили извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица иницијала Б.Т. из Хан Пи...

Источно Сарајево
Хан Пијесак: Извјештај против лица осумњиченог за два кривична дјелаРедакција портала Катера се још једном извињава породици лица Б.Т. из Хан Пијеска због ненамјерно почињене грешке. 

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција и даље обезбјеђује мјесто убиства мушкарца у Бањалуци Полиција и даље обезбјеђује мјесто убиства мушкарца у Бањалуци
Двор Карађорђевића у Хан Пијеску Двор Карађорђевића у Хан Пијеску
Полицијска управа Источно Сарајево обиљежила крсну славу МУП-а Републике Српске (ФОТО) Полицијска управа Источно Сарајево обиљежила крсну славу МУП-а Републике Српске (ФОТО)
Најчитаније
 • Преминуо Веселин Пукета
  4h 2m
  1
 • Ученик, који је измакао столицу професорици, покушао да се убије
  5h 6m
  0
 • Оштећења на аутобусу нису од ватреног оружја
  20h 21m
  0
 • Рецепт за посну сарму
  6h 50m
  1
 • Осумњичени за брутално убиство младића предат Тужилаштву
  20h 40m
  1