Demanti: Lice B.T. iz Han Pijeska nije uhapšeno

08.02.2021. 16:25
0
IZVOR: Katera

Redakcija portala Katera se izvinjava porodici lica B.T. i svima koji su pročitali vijest na našem portalu, a koje je nenamjerno i usljed nepažnje jednog od naših kolega pogrešno protumačena i prenesena, a to je da je lice B.T. iz Han Pijeska uhapšeno zbog počinjena dva krivična djela.

Naime, iako u policijskom izvještaju Policijske uprave Istočno Sarajevo jasno stoji da je protiv lica B.T. iz Han Pijeska podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Nesavjestan rad u službi“ i „Falsifikovanje ili uništavanje službene isprave“, nepažnjom i nenamjerno jedan od kolega sa portala je u naslovu napisao da je lice B.T. uhapšeno, što se nije dogodilo i što nije informacija koju smo dobili iz Policijske uprave.

 • Han Pijesak: Izvještaj protiv lica osumnjičenog za dva krivična djela
  08.02.2021. 12:13

  Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, danas su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala B.T. iz Han Pi...

Istočno Sarajevo
Han Pijesak: Izvještaj protiv lica osumnjičenog za dva krivična djelaRedakcija portala Katera se još jednom izvinjava porodici lica B.T. iz Han Pijeska zbog nenamjerno počinjene greške. 

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju
Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke
Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz
Najčitanije
 • Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
  6h 3m
  6
 • Godišnjica stradanja Milice Rakić
  6h 3m
  0
 • Posni roštilj od krompira
  21h 0m
  0
 • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
  21h 5m
  0
 • Srpska legalizuje isplatu plate u koverti
  19h 44m
  2