Десеторо теквондоиста из Српске на Европском првенству

25.04.2022. 13:29
0
ИЗВОР: srna.rs

Десеторо теквондо бораца из Републике Српске учествоваће у саставу репрезентације БиХ на Европском првенству за јуниоре и сениоре које сутра почиње у Поречу.

Предсједник Теквондо савеза Републике Српске Бранислав Његован рекао је Срни да ће у Хрватској у конкуренцији јуниора наступити Ана Марија Ковачевић, Јована Блатњак, Ивана Илић, Марко Јосић, Душан Домуз и Марко Станковић, а међу сениорима Јована Његован, Давид Станишић, Миа Васиљевић и Његош Јеринић.

Његован је истакао да је свих 29 репрезентативаца ангажманом, посвећеношћу, радом на тренинзима и спаринзима показало да заслужује пласман на Европско првенство.

- Завршне припреме у Прњавору показале су да је репрезентација на правом путу ка освајању европске медаље. Добра атмосфера и мотивисаност чланова репрезентације је на високом нивоу - рекао је Његован.

Он је захвалио Министарству породице, омладине и спорта Републике Српске и министру Соњи Давидовић на подршци такмичарима за одлазак на првенство.

Коментари 0
Повезане вијести
Вртоглаве цијене опреме за бебе: Просјечна колица 1.300, креветац и до 700 КМ Вртоглаве цијене опреме за бебе: Просјечна колица 1.300, креветац и до 700 КМ
Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
Завод за запошљавање Српске израдио оптимистичан план: Посао за 27.000 радника Завод за запошљавање Српске израдио оптимистичан план: Посао за 27.000 радника
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    13h 26m
    0
  • Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
    6m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    15h 33m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    21h 1m
    0
  • Стравична несрећа: Џиновски билборд пао на пумпу, има мртвих
    11h 10m
    0