Детаљи несреће због које је трудница изгубила бебу

10.11.2022. 22:07
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

М.К. (19) возач који је синоћ око 23 сата у Банатском Новом Селу ударио трудницу Т.И. (24) која је била у осмом мјесецу трудноће, имао је пробну возачку дозволу и возио је аутомобил са 0,55 промила алкохола у крви.

Према информацијама, сумња се да Т.И. (24) као возач електричног тротинета није поступила по правилима саобраћаја (правило десне стране) и ударила је у лијеви бочни дио путничког возила “рено меган” који је возио возач под дејством алкохола 0,55 промила и са пробном возачком дозволом.

– Т.И. је била у осмом мјесецу трудноће и превезена је до Опште болнице у Панчеву гдје јој се стање изненада погоршало и око један сат ујутру је дошло до побачаја – каже извор.

На мјесто несреће одмах су изашли саобраћајна полиција и замјеник ОЈТ Панчево. Даљим радом установљено је да је возач М.К. након саобраћајне несреће напустио лице мјеста, али се убрзо потом вратио на мјесто несреће гдје је и затечен по доласку патроле.

Дежурни замјеник ОЈТ у Панчеву је наложила да се путничко возило привремено одузме ради вјештачења и да се против возача аутомобила поднесе кривична пријава.

Њему је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити спроведен на саслушање у ОЈТ у Панчеву. Он је према сазнањима Блица признао да је ударио трудницу.

– Стање Т.И. је стабилно, задржана је у Општој болници због могућности наступања компликација – додаје извор.

Коментари 0
Повезане вијести
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
Трудница теже повријеђена након напада пса луталице Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    1h 26m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    14h 3m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    23h 37m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    17h 51m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    22h 55m
    1