Detalji nesreće zbog koje je trudnica izgubila bebu

10.11.2022. 22:07
0
IZVOR: srpskainfo.com

M.K. (19) vozač koji je sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu udario trudnicu T.I. (24) koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Prema informacijama, sumnja se da T.I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u lijevi bočni dio putničkog vozila “reno megan” koji je vozio vozač pod dejstvom alkohola 0,55 promila i sa probnom vozačkom dozvolom.

– T.I. je bila u osmom mjesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gdje joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja – kaže izvor.

Na mjesto nesreće odmah su izašli saobraćajna policija i zamjenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač M.K. nakon saobraćajne nesreće napustio lice mjesta, ali se ubrzo potom vratio na mjesto nesreće gdje je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamjenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi vještačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je prema saznanjima Blica priznao da je udario trudnicu.

– Stanje T.I. je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija – dodaje izvor.

Komentari 0
Povezane vijesti
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    23h 26m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    21h 1m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    7h 0m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    5h 27m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    7h 19m
    0