Дијете тешко повријеђено у саобраћајној незгоди

22.12.2023. 11:31
0
ИЗВОР: srna.rs

Седмогодишње дијете тешко је повријеђено када га је у сарајевској општини Нови Град ударио аутомобил "BMW" којим је управљао мушкарац чији су иницијали А.Л. /26/ из Сарајева.

У овој незгоди, која се догодила јуче у Улици Адема Буће, дијете је задобило фрактуру ножног зглоба. Љекарска помоћ му је указана на УКЦ-у у Сарајеву, након чега је отпуштено на кућно лијечење.

О свему је обавијештен кантонални тужилац, а увиђај су обавили припадници МУП-а Кантона Сарајево и вјештаци саобраћајне и машинске струке.

У другој саобраћајној незгоди, која се догодила синоћ у 23.35 часова када је возач аутомобила "фолксваген поло" А.Ч. /19/ ударио у ивичњак, тешко је повријеђен сувозач М.Д. /22/ из Брчког.

Њему је љекарска помоћ указала екипа Завода хитне медицинске помоћи Кантона Сарајево, након чега је пребачен на одјељење неурохирургије УКЦ-а у Сарајеву гдје је задржан на даљем лијечењу, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Увиђај су обавили полицијски службеници Одјељења за саобраћајне истраге МУП-а Кантона Сарајево под надзором поступајућег тужиоца, који настављају рад на документовању ове саобраћајне незгоде.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    2h 0m
    5
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    19h 41m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    16h 40m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    17h 52m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    16h 46m
    0