Дјевојчица из школе са Врачара и даље животно угрожена

12.05.2023. 11:27
0
ИЗВОР: srna.rs

Директор Универзитетског клиничког центра Србије Милика Ашанин рекла је да је дјевојчица која је рањена у главу у београдској Основној школи "Владислав Рибникар" и даље у лошем стању и да јој је живот угрожен.

Када је ријеч о пацијентима повријеђенима у овој основној школи, Ашанин наводи да је једна ученица сасвим добро, прије неки дан јој је урађена интервенција ортопеда микрохирурга на обје подлактице.

- Наставница је потпуно стабилна и она је имала интервенцију ортопеда микрохирурга на шаци -Мнавео је Ашанин.

Када је ријеч о пацијентима који су хоспитализовани након масакра у Младеновцу, Ашанин је навео да се шест пацијената налази на јединици интензивног лијечења.

- Двоје пацијената нам је у доста тешком стању и морамо бити јако опрезни са једним пацијентом који је примарно био примљен у Клиничко-болнички центар `Драгиша Мишовић`. Оперисан му је абдомен, а онда је због проблема са дисањем и повредама груди упућен код нас. Са њим морамо бити јако опрезни, јер има тешку контузију плућа, па се процењује да ли ће код њега бити нека интервенција - рекао је Ашанин за Телевизију "Прва".

Тринаестогодишњи ученик Основне школе "Владислав Рибникар" убио је 3. маја у школи осам ђака и радника обезбјеђења, те ранио шест ученика и наставницу.

Двадесетједногодишњак из Дубоне код Младеновца је 4. маја убио осам, а ранио 14 људи, махом младих, у свом селу и у Малом Орашју.

Коментари 0
Повезане вијести
Двије бебе испале из колица, превезене у Ургентни центар Двије бебе испале из колица, превезене у Ургентни центар
Марина добила нову јетру – „Загрлићу своју ћерку, њу сам оставила да ме чека“ Марина добила нову јетру – „Загрлићу своју ћерку, њу сам оставила да ме чека“
Игор Кушић завршио школовање на Високим студијима безбједности и одбране Републике Србије Игор Кушић завршио школовање на Високим студијима безбједности и одбране Републике Србије
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 15m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 14m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 50m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 11m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 54m
    9