Дјевојчица из школе са Врачара и даље животно угрожена

12.05.2023. 11:27
0
ИЗВОР: srna.rs

Директор Универзитетског клиничког центра Србије Милика Ашанин рекла је да је дјевојчица која је рањена у главу у београдској Основној школи "Владислав Рибникар" и даље у лошем стању и да јој је живот угрожен.

Када је ријеч о пацијентима повријеђенима у овој основној школи, Ашанин наводи да је једна ученица сасвим добро, прије неки дан јој је урађена интервенција ортопеда микрохирурга на обје подлактице.

- Наставница је потпуно стабилна и она је имала интервенцију ортопеда микрохирурга на шаци -Мнавео је Ашанин.

Када је ријеч о пацијентима који су хоспитализовани након масакра у Младеновцу, Ашанин је навео да се шест пацијената налази на јединици интензивног лијечења.

- Двоје пацијената нам је у доста тешком стању и морамо бити јако опрезни са једним пацијентом који је примарно био примљен у Клиничко-болнички центар `Драгиша Мишовић`. Оперисан му је абдомен, а онда је због проблема са дисањем и повредама груди упућен код нас. Са њим морамо бити јако опрезни, јер има тешку контузију плућа, па се процењује да ли ће код њега бити нека интервенција - рекао је Ашанин за Телевизију "Прва".

Тринаестогодишњи ученик Основне школе "Владислав Рибникар" убио је 3. маја у школи осам ђака и радника обезбјеђења, те ранио шест ученика и наставницу.

Двадесетједногодишњак из Дубоне код Младеновца је 4. маја убио осам, а ранио 14 људи, махом младих, у свом селу и у Малом Орашју.

Коментари 0
Повезане вијести
Пут којим иду најхрабрији: Од Јасеновца до Београда веслали 10 дана Пут којим иду најхрабрији: Од Јасеновца до Београда веслали 10 дана
У знак сјећања на логораше веслали од Јасеновца до Београда (ФОТО) У знак сјећања на логораше веслали од Јасеновца до Београда (ФОТО)
У Клокоту на основној школи исписано "УЧК" У Клокоту на основној школи исписано "УЧК"
Најчитаније
 • Пријављен мушкарац из Хан Пијеска због клевете на „Фејсбуку“
  11h 46m
  0
 • У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач
  13h 19m
  0
 • Милош Црњански - најпоетичнији српски писац, аутор "Сеоба"
  14h 26m
  0
 • Реакција ОБО „Илиџански борац“ на објаву Аднана Рондића
  9h 23m
  0
 • Осумњичени да су крали месо са сточног гробља па га продавали
  9h 54m
  0