Djevojčica iz škole sa Vračara i dalje životno ugrožena

12.05.2023. 11:27
0
IZVOR: srna.rs

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin rekla je da je djevojčica koja je ranjena u glavu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i dalje u lošem stanju i da joj je život ugrožen.

Kada je riječ o pacijentima povrijeđenima u ovoj osnovnoj školi, Ašanin navodi da je jedna učenica sasvim dobro, prije neki dan joj je urađena intervencija ortopeda mikrohirurga na obje podlaktice.

- Nastavnica je potpuno stabilna i ona je imala intervenciju ortopeda mikrohirurga na šaci -Mnaveo je Ašanin.

Kada je riječ o pacijentima koji su hospitalizovani nakon masakra u Mladenovcu, Ašanin je naveo da se šest pacijenata nalazi na jedinici intenzivnog liječenja.

- Dvoje pacijenata nam je u dosta teškom stanju i moramo biti jako oprezni sa jednim pacijentom koji je primarno bio primljen u Kliničko-bolnički centar `Dragiša Mišović`. Operisan mu je abdomen, a onda je zbog problema sa disanjem i povredama grudi upućen kod nas. Sa njim moramo biti jako oprezni, jer ima tešku kontuziju pluća, pa se procenjuje da li će kod njega biti neka intervencija - rekao je Ašanin za Televiziju "Prva".

Trinaestogodišnji učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubio je 3. maja u školi osam đaka i radnika obezbjeđenja, te ranio šest učenika i nastavnicu.

Dvadesetjednogodišnjak iz Dubone kod Mladenovca je 4. maja ubio osam, a ranio 14 ljudi, mahom mladih, u svom selu i u Malom Orašju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Aleksandar Šapić ponovo izabran za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić ponovo izabran za gradonačelnika Beograda
Uhapšena žena koja je pretukla nastavnicu svog sina Uhapšena žena koja je pretukla nastavnicu svog sina
Patrijarh Porfirije: Molimo za jedinstvo i sabornost srpskog naroda Patrijarh Porfirije: Molimo za jedinstvo i sabornost srpskog naroda
Najčitanije
 • Sjećanje na Predraga Pekija Lasicu: Čovjek pobjedničkog kova
  14h 32m
  7
 • Posljednji pozdrav Kseniji od školskih drugara i nastavnika iz Nevesinja
  4h 27m
  0
 • Prenos utakmice Srbija – Danska na Trgu Republike Srbije
  11h 56m
  1
 • Džudo savez Republike Srpske: Vanredna skupština nije sazvana u skladu sa zakonom i statutom
  9h 57m
  0
 • Uhapšeno lice koje je upravljalo ringišpilom
  13h 9m
  0