Djevojčica iz škole sa Vračara i dalje životno ugrožena

12.05.2023. 11:27
0
IZVOR: srna.rs

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin rekla je da je djevojčica koja je ranjena u glavu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i dalje u lošem stanju i da joj je život ugrožen.

Kada je riječ o pacijentima povrijeđenima u ovoj osnovnoj školi, Ašanin navodi da je jedna učenica sasvim dobro, prije neki dan joj je urađena intervencija ortopeda mikrohirurga na obje podlaktice.

- Nastavnica je potpuno stabilna i ona je imala intervenciju ortopeda mikrohirurga na šaci -Mnaveo je Ašanin.

Kada je riječ o pacijentima koji su hospitalizovani nakon masakra u Mladenovcu, Ašanin je naveo da se šest pacijenata nalazi na jedinici intenzivnog liječenja.

- Dvoje pacijenata nam je u dosta teškom stanju i moramo biti jako oprezni sa jednim pacijentom koji je primarno bio primljen u Kliničko-bolnički centar `Dragiša Mišović`. Operisan mu je abdomen, a onda je zbog problema sa disanjem i povredama grudi upućen kod nas. Sa njim moramo biti jako oprezni, jer ima tešku kontuziju pluća, pa se procenjuje da li će kod njega biti neka intervencija - rekao je Ašanin za Televiziju "Prva".

Trinaestogodišnji učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubio je 3. maja u školi osam đaka i radnika obezbjeđenja, te ranio šest učenika i nastavnicu.

Dvadesetjednogodišnjak iz Dubone kod Mladenovca je 4. maja ubio osam, a ranio 14 ljudi, mahom mladih, u svom selu i u Malom Orašju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Put kojim idu najhrabriji: Od Jasenovca do Beograda veslali 10 dana Put kojim idu najhrabriji: Od Jasenovca do Beograda veslali 10 dana
U znak sjećanja na logoraše veslali od Jasenovca do Beograda (FOTO) U znak sjećanja na logoraše veslali od Jasenovca do Beograda (FOTO)
U Klokotu na osnovnoj školi ispisano "UČK" U Klokotu na osnovnoj školi ispisano "UČK"
Najčitanije
 • Prijavljen muškarac iz Han Pijeska zbog klevete na „Fejsbuku“
  13h 3m
  0
 • U saobraćajnoj nezgodi na Ravnoj Romaniji teško povrijeđen vozač
  14h 36m
  0
 • Miloš Crnjanski - najpoetičniji srpski pisac, autor "Seoba"
  15h 43m
  0
 • Reakcija OBO „Ilidžanski borac“ na objavu Adnana Rondića
  10h 40m
  0
 • Osumnjičeni da su krali meso sa stočnog groblja pa ga prodavali
  11h 11m
  0