Djevojčica iz škole sa Vračara i dalje životno ugrožena

12.05.2023. 11:27
0
IZVOR: srna.rs

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin rekla je da je djevojčica koja je ranjena u glavu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i dalje u lošem stanju i da joj je život ugrožen.

Kada je riječ o pacijentima povrijeđenima u ovoj osnovnoj školi, Ašanin navodi da je jedna učenica sasvim dobro, prije neki dan joj je urađena intervencija ortopeda mikrohirurga na obje podlaktice.

- Nastavnica je potpuno stabilna i ona je imala intervenciju ortopeda mikrohirurga na šaci -Mnaveo je Ašanin.

Kada je riječ o pacijentima koji su hospitalizovani nakon masakra u Mladenovcu, Ašanin je naveo da se šest pacijenata nalazi na jedinici intenzivnog liječenja.

- Dvoje pacijenata nam je u dosta teškom stanju i moramo biti jako oprezni sa jednim pacijentom koji je primarno bio primljen u Kliničko-bolnički centar `Dragiša Mišović`. Operisan mu je abdomen, a onda je zbog problema sa disanjem i povredama grudi upućen kod nas. Sa njim moramo biti jako oprezni, jer ima tešku kontuziju pluća, pa se procenjuje da li će kod njega biti neka intervencija - rekao je Ašanin za Televiziju "Prva".

Trinaestogodišnji učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubio je 3. maja u školi osam đaka i radnika obezbjeđenja, te ranio šest učenika i nastavnicu.

Dvadesetjednogodišnjak iz Dubone kod Mladenovca je 4. maja ubio osam, a ranio 14 ljudi, mahom mladih, u svom selu i u Malom Orašju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dvije bebe ispale iz kolica, prevezene u Urgentni centar Dvije bebe ispale iz kolica, prevezene u Urgentni centar
Marina dobila novu jetru – „Zagrliću svoju ćerku, nju sam ostavila da me čeka“ Marina dobila novu jetru – „Zagrliću svoju ćerku, nju sam ostavila da me čeka“
Igor Kušić završio školovanje na Visokim studijima bezbjednosti i odbrane Republike Srbije Igor Kušić završio školovanje na Visokim studijima bezbjednosti i odbrane Republike Srbije
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 54m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 53m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 29m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 50m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 33m
    9