Djevojčica iz škole sa Vračara i dalje životno ugrožena

12.05.2023. 11:27
0
IZVOR: srna.rs

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin rekla je da je djevojčica koja je ranjena u glavu u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i dalje u lošem stanju i da joj je život ugrožen.

Kada je riječ o pacijentima povrijeđenima u ovoj osnovnoj školi, Ašanin navodi da je jedna učenica sasvim dobro, prije neki dan joj je urađena intervencija ortopeda mikrohirurga na obje podlaktice.

- Nastavnica je potpuno stabilna i ona je imala intervenciju ortopeda mikrohirurga na šaci -Mnaveo je Ašanin.

Kada je riječ o pacijentima koji su hospitalizovani nakon masakra u Mladenovcu, Ašanin je naveo da se šest pacijenata nalazi na jedinici intenzivnog liječenja.

- Dvoje pacijenata nam je u dosta teškom stanju i moramo biti jako oprezni sa jednim pacijentom koji je primarno bio primljen u Kliničko-bolnički centar `Dragiša Mišović`. Operisan mu je abdomen, a onda je zbog problema sa disanjem i povredama grudi upućen kod nas. Sa njim moramo biti jako oprezni, jer ima tešku kontuziju pluća, pa se procenjuje da li će kod njega biti neka intervencija - rekao je Ašanin za Televiziju "Prva".

Trinaestogodišnji učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubio je 3. maja u školi osam đaka i radnika obezbjeđenja, te ranio šest učenika i nastavnicu.

Dvadesetjednogodišnjak iz Dubone kod Mladenovca je 4. maja ubio osam, a ranio 14 ljudi, mahom mladih, u svom selu i u Malom Orašju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
Nacistička Njemačka prije 83 godine bombardovala Beograd Nacistička Njemačka prije 83 godine bombardovala Beograd
Nestala dvogodišnja djevojčica, traže je stotine ljudi Nestala dvogodišnja djevojčica, traže je stotine ljudi
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    3h 30m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    16h 27m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    14h 49m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    17h 3m
    3
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    22h 0m
    0