Ђоковићу пријети избацивање са Вимблдона?

28.06.2022. 10:01
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Хрватски тенисер Марин Чилић позитиван је на вирус корона, а претходних дана тренирао је са трећим рекетом свијета Новаком Ђоковићем који би због тога могао да упадне у велике проблеме.

Некадашњи освајач US Opena је према писањима британског "Телеграфа" тренирао са Новаком прошле недјеље на теренима "Ol Ingland Klaba". Како наводи поменути британски медиј Чилић је виђен са Новаком на терену прошлог четвртка што значи да ће сада и Ноле вјероватно морати да се тестира.

- Пратимо упуства владе Велике Британије око изолације и потенцијалних инфекција било које заразне болести - поручили су са Вимблдона.

Уколико српски тенисер буде позитиван на вирус корона медији наводе да ће у неким опцијама можда морати и да напусти турнир што значи да ће бити спријечен да брани трофеј. Ђоковић је у Лондон дошао са намјером да освоји 21. грен слем трофеј у каријери, односно седми у престоници Енглеске.

Хрватског тенисера је у главном жријебу замјенио Нуно Боргес, а Чилић је истакао да му је јако жао што неће моћи да наступи на турниру чије је финале играо 2017. године. Чилић је био на страни жријеба Рафаела Надала и требао је да буде један од тенисера који би могли добро да намуче Шпанца на путу ка новом грен слем трофеју.

Коментари 0
Повезане вијести
Новак Ђоковић – најбољи спортиста на свијету пети пут Новак Ђоковић – најбољи спортиста на свијету пети пут
Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду
Оваквог Новака ријетко виђамо (ВИДЕО) Оваквог Новака ријетко виђамо (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    4h 25m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    11h 31m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    9h 58m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    5h 40m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    11h 50m
    0